Dortmund vs Bayern Live Stream: Se Bundesliga Her

Soccer Stadium Background with Ball, Germany Flag. High detailed 3D of Soccer ball with national flag and grass against stadium

Se Borussia Dortmund – Bayern München direkte med online live streaming! Tysklands to bedste hold mødes tirsdag aften i Bundesligaen, hvor du har muligheden for at live streame hele kampen hos bet365.

Du skal blot oprette en konto hos bet365, og foretage en indbetaling for at se tysk fodbold på nettet. Derefter kan du se et ubegrænset antal fodboldkampe online med både mobil, tablet og computer.

Det store Signal Iduna Park i Dortmund plejer at huse omkring 80.000 tilskuere, men til kampen imod Bayern München vil der være fuldstændig tomt.

Udover, at det desværre ødelægger stemningen en smule, så gør det også kampen væsentlig nemmere for Bayern München.

Det er en kamp mellem nummer et og to i den tyske Bundesliga, så kampens betydning er helt enorm.

Dortmund skal indhente Bayern München

Selvom der resterer syv runder af Bundesligaen, så begynder det at spidse til i toppen af Tysklands bedste fodboldrække.

Afstanden mellem Borussia Dortmund og Bayern München er i skrivende stund på fire point, så hvis Dortmund vil skabe noget spænding om mesterskabet, så skal de formentlig vinde kampen imod Bayern.

Et Dortmund-nederlag vil betyde, at Bayern München med lethed kan genvinde det tyske mesterskab for ottende gang på stribe.

Mens Dortmund har været svingende igennem store dele af sæsonen, så har Bayern München i den grad fundet topniveauet frem.

Bayern München er godt kørende

FC Bayern har været igennem et større generationsskifte igennem de seneste par sæsoner, men man må sige, at de har klaret det flot.

De har stort set vundet samtlige kampe siden ansættelsen af Hansi Flick, og selvom de eksempelvis ikke spillede ret godt i comebackkampen imod Union Berlin, så vandt de stensikkert 2-0.

Robert Lewandowski skulle egentlig have tilbragt omkring en måned på skadesbænken, men den pludselige coronapause hjalp på det.

Den polske topscorer, som i øvrigt fik sit store gennembrud i netop Dortmund, har scoret utrolige 18 mål i 19 kampe imod sin tidligere arbejdsgiver, så han ligner et godt bud på en målscorer.

Hjemmebanefordelen betyder meget i Der Klassiker

Tysklands to største fodboldklubber har selvfølgelig enormt store fanbaser, som normalt er med til at gøre det svært for gæsterne, som besøger dem.

Kigger man på de indbyrdes kampe mellem Dortmund og Bayern, så har hjemmebanefordelen været meget stor.

De seneste fem indbyrdes kampe er forløbet således:

Bayern – Dortmund: 4-0

Dortmund – Bayern: 2-0

Bayern – Dortmund: 5-0

Dortmund – Bayern: 3-2

Bayern – Dortmund: 6-0

Alle disse kampe er selvfølgelig blevet spillet foran udsolgte stadion, hvilket så ikke kommer til at ske denne gang.

Det bliver interessant at se, hvordan de manglende tilskuere kommer til at påvirke resultatet, men der er næppe nogen tvivl om, at fordelen ikke er ret stor.

Du kan som sagt se hele Borussia Dortmund – Bayern München med online live streaming hos bet365.

Related Post