RB Leipzig – Dortmund Live Stream & TV: Se Tysk Pokalfinale 2021

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se den tyske pokalfinale 2021 RB Leipzig – Borussia Dortmund online live streaming hos bet365! Torsdag aften spilles der finale i DFB Pokal, når RB Leipzig og Borussia Dortmund mødes, og hele kampen kan selvfølgelig live streames online.

Det ligner på forhånd en meget tæt og spændende pokalfinale, som spilles på Olympiastadion i Berlin.

Der kommer desværre ingen tilskuere på det historiske stadion i den tyske hovedstad, men der venter alligevel en fantastisk omgang fodbold mellem to af Tysklands bedste hold.

Dortmund har givetvis de største individuelle profiler på holdet, men RB Leipzig har et fantastisk mandskab, så det er svært at pege på en favorit.

Dortmund har netop slået RB Leipzig i Bundesligaen

Det er under en uge siden, at Borussia Dortmund og RB Leipzig seneste mødte hinanden. Det skete på Signal Iduna Park i Dortmund, hvor hjemmeholdet vandt 3-2 efter en helt fantastisk Bundesliga-kamp.

Marco Reus bragte BVB foran 1-0 allerede efter syv minutter, men der blev ikke scoret yderligere i første halvleg.

Der kom dog gang i kampen efter pausen, hvor Jadon Sancho hurtigt udbyggede til 2-0.

Herfra overtog Leipzig-holdet initiativet, og de formåede faktisk at score to hurtige mål, sat ind af Lukas Klostermann og Dani Olmo.

Det lignede en pointdeling, men stortalentet Jadon Sancho scorede det afgørende mål til 3-2, som blev kampens resultat.

Dermed kom Dortmund op på den ekstremt vigtige fjerdeplads, som giver adgang til Champions League i næste sæson.

Der resterer dog to runder af Bundesligaen, så intet er sikkert endnu.

Yussuf Poulsen er tilbage

Både Dortmund og Leipzig har danske spillere på holdet, hvilket bestemt ikke gør den tyske pokalfinale mindre spændende at se.

Desværre har både Yussuf Poulsen og Thomas Delaney været inde og ude af holdene med diverse skader, men de bør begge være med i aftenens kamp.

Thomas Delaney er blevet indskiftet i de seneste to kampe efter comebacket, og det vurderes desværre mest sandsynligt, at han starter ude.

Yussuf Poulsen har ikke været på banen i de sidste tre Bundesliga-kampe, men var dog med på bænken i den omtalte kamp imod Dortmund.

Poulsen og Alexander Sørloth kæmper formentlig om startpladsen i angrebet, og det bliver nok nordmanden fra start.

Til gengæld kommer Poulsen nok ind i slutningen af kampen.

RB Leipzig – Borussia Dortmund: Forventede startopstillinger

RB Leipzig (3-4-2-1)

Peter Gulacsi

Lukas Klostermann – Dayot Upamecano – Marcel Halstenberg

Nordi Mukiele – Marcel Sabitzer – Kevin Kampl – Angelino

Dani Olmo – Emil Forsberg

Alexander Sørloth

Borussia Dortmund (4-2-3-1)

Roman Bürki

Lukasz Piszczek – Manuel Akanji – Mats Hummels – Raphael Guerreiro

Jude Bellingham – Emre Can

Giovanni Reyna – Marco Reus – Jadon Sancho

Erling Braut Haaland

Se den tyske pokalfinale: Leipzig – Dortmund Live Stream & TV

Den tyske pokalfinale 2021 RB Leipzig – Borussia Dortmund kan live streames på Viaplay. Derudover vises den på TV3 Max i TV.