Se Liverpool – Real Madrid: Live Stream CL Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Liverpool – Real Madrid online med live streaming! Der venter endnu en fantastisk kvartfinale i Champions League, når Liverpool tager imod Real Madrid hjemme på Anfield, og du kan heldigvis se hele kampen online med live stream.

Real Madrid vandt det første opgør i Madrid med 3-1 efter en ganske fin indsats. Liverpool-spillerne virkede nærmest rystede, og det var helt fortjent, at de tabte kampen.

Liverpool har dog tidligere tabt klart på udebane for efterfølgende at vende det hele på hovedet, hvilket Barcelona-spillerne kan skrive under på.

Netop Barcelona har Real Madrid netop slået i lørdagens El Clasico, og selvom Los Blancos fortsat er ramt af skader, så er de virkelig godt kørende for tiden.

Real Madrid er favoritter til at gå videre til semifinalerne i Champions League, men intet er sikkert.

Kæmpe fejl kostede Liverpool i Madrid

Der var lagt op til en fed kamp, da Real Madrid tog imod Liverpool på Alfredo Di Stefano. Vinicius Jr scorede til 1-0 efter 27 minutter, og 10 minutter senere kunne Marco Asensio udbygge føringen efter en gigantisk fejl af Trent Alexander-Arnold.

Mohamed Salah fik reduceret tidligt i anden halvleg, men Vinicius Jr. Gjorde det efterfølgende til 3-1, som blev kampens resultat.

Jürgen Klopp har bestemt ikke været tilfreds med, hvad hans hold har præsteret, og det var meget sigende, at han udskiftede Naby Keita efter 42 minutters spil.

Det giver selvfølgelig Real Madrid nogle ekstremt gode kort på hånden, men en Liverpool-sejr på 2-0 i returkampen på Anfield vil stadig være nok til at avancere til semifinalen.

Store defensive problemer

Både Liverpool og Real Madrid har defensive problemer i øjeblikket, da skaderne simpelthen bare bliver ved med at ramme midtstopperne.

Liverpool mangler fortsat de tre førstevalg Virgil van Dijk, Joe Gomez og Joel Matip. Ozan Kabak og Nathaniel Philips har spillet i midterforsvaret siden da med blandet succes.

Det samme er tilfældet i Real Madrid, som til den første kamp måtte undvære Raphael Varane, Sergio Ramos og Dani Carvajal.

Siden er også Lucas Vazquez også blevet skadet, så de er endnu hårdere ramt. Nacho og Eder Militao kommer til at spille i det centrale forsvar, så de kommer virkelig til at savne Ramos og Varane.

Det bliver interessant at se, hvordan returkampen forløber. Liverpool er tvunget frem fra kampens start, hvilket selvfølgelig giver gode forudsætninger for en underholdende fodboldkamp med mål og chancer i begge ender.

Live stream Liverpool – Real Madrid online!