Brøndby IF – Silkeborg IF live stream: DBU Pokalfinale 2018

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Der venter en fantastisk DBU Pokalfinale mellem Brøndby IF og Silkeborg IF, og du kan live streame kampen direkte på nettet.

Brøndby er kæmpe favoritter til at vinde pokalfinalen

Torsdag aften spilles DBU Pokalfinalen 2018 mellem Silkeborg IF og Brøndby IF, og der er lagt op til den helt store fest.

Samtlige billetter til kampen blev udsolgt i løbet af et par dage, og hele Fodbolddanmark ser med, når Silkeborg IF og Brøndby IF kæmper om klubbernes første titel i hhv. 17 og 10 år.

Brøndby er selvfølgelig klare favoritter til at besejre Silkeborg. Der er klasser til forskel på de to hold, hvilket selvfølgelig også kan aflæses i Superliga-tabellen, som Brøndby IF fører, mens Silkeborg i øjeblikket spiller om at undgå nedrykning.

Brøndby var også i pokalfinalen i sidste sæson, men måtte se sig besejret af et FCK-hold, der bare havde mere klasse. Nu er situationen omvendt, og det ville være meget overraskende, hvis ikke de formår at besejre Silkeborg.

Helt udsolgt i Parken

Der venter en fantastisk kulisse i Parken. Pokalfinalen, som altid spilles på Kristi Himmelfartsdag, plejer at være meget festlig, hvilket vi også så for et år siden.

Der kommer til at være et stort overtag af Brøndby-fans, som kommer til at have mindst 20.000 fans til at støtte deres helte.

Billetterne blev solgt i løbet af få timer, hvilket fortæller noget om, hvor meget Brøndby-fansene hungrer efter en titel.

Silkeborg vil selvfølgelig også være godt repræsenteret, men de kommer nok ikke til at fylde ret meget i lydkulissen omkring kampen.

Silkeborg skal tænke på nedrykning

Pokalfinalen er noget af det største man kan spille i dansk fodbold, og for Silkeborgs spillere er det selvfølgelig ekstra stort. Langt størstedelen af Silkeborgs spillere har ikke opnået ret meget i deres karrierer, og det er en kæmpe dag for dem.

Desværre for Silkeborg, så er pokalfinalen lagt på en meget uheldig dato.

I søndags spillede Silkeborg den første af to opgør imod Lyngby i kampen om at undgå nedrykning fra Superligaen.

Silkeborg var ikke særligt gode, og de tabte fortjent 2-1, hvilket de endda skal være glade for, da de scorede på et tvivlsomt straffe.

Derfor er der pres på Silkeborg før returkampen på Jysk Park på søndag, og det bliver svært for dem at have energi til en pokalfinale og en vigtig nedrykningskamp.

Man må dog gå ud fra, at Silkeborg kommer til at investere 100 % i begge kampe, og så må man se, hvor langt det bærer.

Brøndby har overtaget over Silkeborg

Hvis Silkeborg-spillerne skal komme ind til pokalfinalen med løftede hoveder, så skal de nok lade være med at kigge for meget i statistikbøgerne.

Brøndby har nemlig vundet ni af de seneste 10 indbyrdes opgør imod Silkeborg, herunder de seneste syv.

I denne sæson er de to opgør mellem Brøndby og Silkeborg endte 4-1 og 3-1 til Brøndby.

Hvis SIF-spillerne skal vinkle det positivt, så kan de fokusere på kampen på Brøndby Stadion. Selvom de tabte 4-1, så kom de foran 1-0 tidligt i kampen, og de var i stand til at holde føringen frem til det 53. minut, hvor Brøndby-maskinen gik i gang.

Sammy Skytte blev ved den lejlighed udvist efter 43 minutter, og kampen kunne være blevet meget anderledes, hvis de havde været 11 imod 11.

Silkeborg IF – Brøndby IF: Startopstillinger

Man må gå ud fra, at Silkeborg stiller op på nogenlunde samme måde, som de gjorde imod Silkeborg. De får dog Ibrahim Moro tilbage fra karantæne.

Silkeborg IF: Peter Friis Jensen – Jens Martin Gammelby, Tobias Salquist, Simon Jakobsen, Gustav Dahl – Martin Vendelbo, Casper Sloth, Ibrahim Moro, Sammy Skytte, Vladimir Rodic – Davit Shkirtladze.

Brøndby IF: Frederik Rønnow – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Kasper Fisker, Hany Mukhtar – Teemu Pukki, Kamil Wilczek.

Silkeborg IF – Brøndby IF: Odds

Du kan også oddse på pokalfinalen, hvor bet365 tilbyder følgende odds:

Odds er fra 07/05 – 13.00.

Silkeborg IF: 15.00

Uafgjort: 5.50

Brøndby IF: 1.22

Silkeborg IF – Brøndby IF: Live streaming

Du kan ligeledes live streame Pokalfinalen mellem Silkeborg og Brøndby. Det kræver dog en bruger hos Viaplay, hvor du kan se masser af fodbold på nettet.