Live Stream Pokalfinalen 2019: Brøndby – FCM Live Stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream Pokalfinalen 2019 mellem Brøndby IF og FC Midtjylland direkte på nettet! Hvis du ikke ser så heldig at have fået en billet til pokalfinalen mellem Brøndby og FC Midtjylland, så har du muligheder for at live streame kampen online!

Det er mere og mere populært at live streame fodbold online, og det bliver ikke mindre interessant af, at der venter en fantastisk pokalfinale mellem Brøndby og FC Midtjylland, som begge har skuffet i Superligaen.

Brøndby er forsvarende pokalmestre efter sidste års sejr, men de har været ringe i denne sæson, så de har virkelig brug for en sejr imod FC Midtjylland i pokalfinalen fredag aften.

FC Midtjylland fik perfekt optakt til pokalfinalen

Søndag aften tog FC Midtjylland imod de nykårede danske mestre fra FCK på MCH Arena. Da man så kampprogrammet havde man håbet på, at den kamp kunne afgøre mesterskabet, men det er blevet afgjort for længe siden, så der var ikke så vigtige point på spil.

FCK-holdet havde tydeligvis tømmermænd, og de tabte fortjent 4-0, men FC Midtjylland havde noget at bevise.

De har ikke været gode i Superligaens slutspil, men de fik pyntet en smule på tabellen ved at vinde en klar og fortjent 4-0-sejr.

Det giver FCM-spillerne en god portion selvtillid, hvilket det ikke virker som om, Brøndby-spillerne har i øjeblikket.

Brøndby-profilerne skal oppe sig

Brøndby har haft mange problemer i denne sæson. Forholdet mellem den tidligere cheftræner Alexander Zorniger og resten af klubben var ikke ret godt, og det var en af flere grunde til, at han blev fyret midt i foråret.

Forsvaret har sejlet rundt, mens det aggressive presspil heller ikke har siddet i skabet. Kamil Wilczek har i store dele af sæsonen været den eneste Brøndby-spiller, der ramt der har niveauet, men selv den polske topscorer har været sløj på det seneste.

Hvis Brøndby skal vinde imod FCM i pokalfinalen, så er det meget vigtigt, at profiler som Hany Mukhtar og Kamil Wilczek rammer deres topniveau.

Brøndby skal være skarpe på de chancer, som de uden tvivl får, og så skal de få styr på defensiven, hvor særligt dødbolde kan blive et problem.

Brøndby hentede i vinters Simon Hedlund, som har vist sig som en god forstærkning, og hans fart kan blive vigtig imod FCMs lidt tunge centerforsvar.

Brøndbys fans skaber rammen

Vanen tro, så har de to klubber sat sig sammen for at blive enige om en fair fordeling af billetterne til pokalfinalen.

Det stod rimeligt klart, at Brøndby skulle have flere billetter end FC Midtjylland, og det er selvfølgelig også de blå-gule, der kommer til at lave mest larm.

Mens Brøndbys billetter er blevet revet væk – ligesom de neutrale også er udsolgt – så har FC Midtjylland haft svært ved at sælge deres andel på de 15.000.

Der resterer stadig nogle dage, men det virker som om, der kommer til at være nogle tomme sæder på FC Midtjyllands afsnit.

Brøndby kommer til at drage fordel af, at de har så stærk en fanbase, som kommer til at skabe en festlig ramme.

Det har man set i de seneste to år, hvor Brøndby først tabte til FCK for efterfølgende at besejre Silkeborg.

Forventede startopstillinger

Det er svært at spå om præcis, hvordan holdene stiller op, men der bør ikke være grund til at skifte alt for meget ud på holdene.

Vi regner med disse opstillinger til pokalfinalen 2019 mellem Brøndby og FC Midtjylland.

Brøndby: Marvin Schwäbe – Jens Martin Gammelby, Hjörtur Hermannsson, Paulus Arajuuri, Kevin Mensah – Josip Radosevic, Dominik Kaiser, Simon Tibbling, Hany Mukhtar – Simon Hedlund, Kamil Wilczek.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz – Joel Andersson, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Marc Dal Hende – Awer Mabil, Paul Onuachu, Evander.

Det er altså to fremragende hold, der mødes i pokalfinalen. Brøndby – FC Midtjylland kan som sagt live streames online.