FCK – Malmø FF Live Stream | Se Kampen Her!


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FCK – Malmø FF med live streaming online! Torsdag aften skal vi have fundet en afgørelse på Europa Leagues Gruppe B.

FC København fører gruppen, men de skal stadig bruge et resulat imod Malmø for at være sikker på at gå videre.

Hvis Dynamo Kiev som forventet formår at besejre FC Lugano hjemme i Ukraine, så skal FC København mindst have et point imod Malmø FF for at gå videre, og det ville i så fald sende svenskerne ud af turneringen.

Kampen om Skandinavien

Det er på mange måder en af de største kampe i Skandinavien i mange, mange år. Malmø FF og FC København har overhalet Rosenborg som det mest succesfulde klubhold, og derfor er denne gruppefinale en kamp om tronen blandt de tre nordiske lande.

FC København har ganske vist haft mest succes i dette årtusinde, men Malmø FF har også haft et par gruppespil i Champions League, så de kan også kæmpe med.

Der er selvfølgelig stor interesse for kampen. Telia Parken har meldt ud, at de har solgt samtlige 35.000 billetter til kampen, og der forventes langt flere end de 2.500, der har plads bag målet på Malmø FFs fanafsnit.

Hvordan stiller FCK op?

Ståle Solbakken har efterhånden fundet sin stærkeste startopstilling, men han er virkelig udfordret før denne kamp.

Flere spillere som eksempelvis Nicklas Bendtner sidder ude med skader, og så har anfører Carlos Zeca karantæne.

Zeca har været FC Københavns klart vigtigste spiller i denne sæson, og de får meget svært ved at spille uden ham.

Det mest oplagte ville være at stille med Jens Stage og Rasmus Falk på den centrale midtbane, men førstnævnte har siddet ude med en skade, så det er ikke sikkert, han er klar til at spille.

Nogle forventer, at han vælger at spille med tre mand på den centrale midtbane, hvilket han også gjorde i den seneste Europa League-kamp imod FC Lugano.

Malmø FF stiller sandsynligvis op i en 3-5-2, så hvis man ønsker 1 mod 1-spil, så kan det være en fordel.

Vores bud på FCKs startopstilling er således (3-5-2):

Karl-Johan Johnsson

Sotirios Papagiannopoulos – Victor Nelsson – Andreas Bjelland

Guillermo Varela – Rasmus Falk – Jens Stage – Robert Mudrazija – Pierre Bengtsson

Dame N’Doye – Viktor Fischer

Live Stream Europa League-fodbold online: Se FCK – Malmø på nettet

Da der ikke er flere billetter til salg, så er du nødt til at se FCK – Malmø i TV eller med live streaming. Ønsker du at live streame kampen, så kan du blandt andet gøre dette på Dplay, som er Discoverys streaming-tjeneste, som har rettighederne til Europa League-fodbold i Danmark.