Se FC København vs Celtic Online Live Streaming 20.02

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Europa League online: Live stream FC København – Celtic med mobil, tablet og PC!

Torsdagen byder på en fantastisk spændende kamp mellem de danske mestre fra FC København og så de tredobbelte treble-vindere fra Celtic.

Celtic regnes som favoritter til at gå videre over to kampe, men FC København har mange gange fået gode resultater imod bedre mandskaber, så det skal nok blive tæt.

Torsdagens kamp er den første af to 1/16-finaler, og der spilles returkamp om en uge på Celtic Park, hvor venter en meget svær opgave.

FCK skal holde buret rent i Parken

For FC København må nøglen til succes i den første kamp være at holde Celtic væk fra eget mål. Der er generelt meget få mål i FC Københavns kampe, og Ståle Solbakken er meget dygtig til at sætte sit hold, så det er svært for modstanderne at skabe chancer.

FCK vil med garanti også komme påpasseligt ud til kampen, men omvendt skal de også forsøge at kontrollere kampen så meget som muligt ved at have bolden.

Det står klart, at FCK står med gode kort på hånden, hvis de holder buret rent, hvilket dog også bliver meget svært.

Celtic har scoret i de seneste 14 kampe, og de har en meget målfarlig, fransk angriber i front.

Det tidligere PSG-talent Edsonne Edouard blev i sidste sæson udlejet til Celtic med stor succes. Celtic valgte så at købe angriberen fri for omkring 75 millioner kroner, og nu er han i gang med en utrolig sæson.

I 24 skotske ligakampe har Edouard scoret 19 mål, og lagt op til yderligere 10 kasser.

Han er både fysisk stærk og skarp foran kassen, så han kan skabe problemer for FCK-forsvaret, som heller ikke har været gode til at holde buret rent i denne sæson.

Første kamp med VAR i Danmark

VAR har været et af de store samtaleemner i fodbold-Europa i de seneste par år. I Danmark har vi indtil ikke skulle bekymre os om det, men det bliver som bekendt indført i Superligaen fra næste sæson.

UEFA har besluttet, at VAR skal indføres i knockout-fasen af Europa League i denne sæson, og FC Københavns kamp imod Celtic bliver dermed den første med videohjælp på dansk grund.

Det kommer formentlig ikke til at ændre det helt store, men nu kommer de danske fans til at mærke, hvordan det er at være på stadion, når kendelser delvist finder sted i et videorum.

FCK – Celtic: Forventede startopstillinger

FCK

Karl-Johan Johnsson

Guillermo Varela – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Pierre Bengtsson

Jens Stage – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Dame N’Doye – Michael Santos

Celtic

Fraser Forster

Moritz Bauer – Jozo Simunovic – Christopher Jullien – Greg Taylor

Scott Brown – Callum McGregor

James Forrest – Ryan Christie – Mohamed Elyounoussi

Odsonne Edouard

Se FCK – Celtic online med live streaming hos Dplay.