Se Landskampen Israel v Danmark På Nettet!

Live stream landskampen Israel – Danmark online! Danmark spiller årets første landskamp på udebane imod Israel, hvor de to hold kæmper om tre point i VM-kvalifikationen.

Israel har ikke noget dårligt mandskab, men danskerne rejser alligevel til Tel Aviv som klare favoritter til at vinde.

Det så egentlig ud til, at vi skulle spille torsdagens landskamp i Israel uden Christian Eriksen, men Danmarks bedste fodboldspiller har heldigvis fået lov til at rejse med resten af truppen.

Det gælder den første af 10 kampe i VM-kvalifikationen, hvor vi skal spille imod Israel, Skotland, Østrig, Moldova og Færøerne.

Der er absolut ingen undskyldninger for ikke at ligge nummer et i den gruppe, når vi om et års tid har færdigspillet den.

Danmark skal bygge videre på flot periode

Dansk landsholdsfodbold har været inde i en fantastisk periode, som startede under den tidligere landstræner Åge Hareide.

Vi har stort set ikke tabt nogle kampe i de seneste tre år, og når vi endelig har tabt, så har det været efter tætte kampe imod gode hold.

Kasper Hjulmand har selvfølgelig fået en bøvlet start som landstræner, men vi har også mødt svær modstand i form af blandt andre England og Belgien.

Vi har dog beholdt vores plads i den bedste Nations League-række, og står med historisk gode muligheder for at komme med til VM i fodbold.

Hvis den gode periode skal fortsætte, så kræver det en sejr imod Israel, som på ingen måde er en skræmmende modstander.

Yderligere to landskampe venter i marts

Det danske landshold spiller tre landskampe i løbet af seks dage, hvilket selvfølgelig koster kræfter. Da mange af landsholdsspillerne også har spillet et hav af kampe for deres klubhold, så må man gå ud fra, at der bliver roteret på holdet.

Vi får formentlig brug for vores stærkeste spillere imod Israel, men det gør vi ikke i den kommende landskamp imod Moldova.

Landsholdet slutter af med en meget svær udekamp imod Østrig.

Sådan live streamer du landskampen Israel – Danmark online

Det bliver mere og mere populært at live streame fodbold online. Antallet af fodboldfans, der ser fodbold i TV, falder meget, fordi folk hellere vil benytte online live streaming.

Hvis du vil se landskampen mellem Israel og Danmark, så kan du både se den på nettet med live streaming eller se den i TV.

Vil du live streame Israel – Danmark online, så kan du gøre det på Discovery+, som er Discoverys nye streamingtjeneste.

Udover landsholdsfodbold kan du også se Superligaen, Europa League og meget andet fodbold.

Related Post