Se FCK – OB | Live Stream | Træningskamp | 2020


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se venskampskampen FCK – OB direkte med online live streaming! FC København og OB genstarter sæsonen fredag den 22. maj 2020, og du kan selvfølgelig live streame træningskampen direkte med mobil, PC og tablet.

Spillerne hos både FCK og OB er blevet testet for coronavirus i de seneste par dage, men heldigvis har der ikke været nogle positive tilfælde.

Superligaen bliver åbnet i næste weekend, så vi endelig kan se dansk fodbold igen. Efter to måneders fodboldpause, så skal de danske mandskaber dog lige teste formen af.

13.00 tager FC København imod OB hjemme i Telia Parken, og du har muligheden for at live streame hele kampen.

Pausen kan være god for FC København

FC København har haft et ekstremt hårdt program i denne sæson. Da ligaerne blev suspenderet tilbage i marts spillede de både mange kampe i Superligaen og Europa League, hvor de i øvrigt havde stor succes.

Ståle Solbakkens mandskab var dog hårdt ramt af skader. Dame N’Doye, Robert Mudrazija, Jonas Wind, Nicolai Boilesen, Andreas Bjelland m.fl. sad ude på skift, mens spillere som Victor Nelsson, Carlos Zeca og Rasmus Falk nærmest var nødt til at spille samtlige minutter.

Nu er der gået omkring to måneder siden FC Københavns kamp imod Istanbul Basaksehir i Europa League, og de fleste af disse spillere bør være klar til at spille fodbold igen.

Det har selvfølgelig ikke været direkte positivt for FC København, som har tabt utroligt mange penge på hele denne krise, men måske kan det give Ståle Solbakken en større trup at arbejde med forud for de meget vigtige kampe i Superligaen og Europa League.

FC København tager hul på Superligaen den 1. juni, hvor de besøger Lyngby BK på Lyngby Stadion, men det vides endnu ikke, hvornår Europa League bliver genoptaget.

OB skal sigte efter Europa

Jakob Michelsens OB-hold har været meget svingende i denne sæson. De ligger i skrivende stund på niendepladsen i Superligaen med syv point op til AaB på sjettepladsen, og med kun to kampe tilbage af grundspillet, så kan de ikke komme i top seks, som ellers var klubbens mål.

Det står dermed klart, at OB skal spille i gruppespillet, hvorfra det dog er muligt at kvalificere sig til Europa League, omend det kræver en masse sejre.

Tabet af Bashkim Kadrii, som blev solgt i januar, har vist sig at være et stort problem for OB, som ikke har kunne erstatte ham direkte.

I første omgang skal de få alle spillerne i kampform.

Se FCK – OB: Online Live Streaming og TV

Det er desværre ikke muligt at se kampen i Telia Parken, og vi skal nok vænne os til kun at live streame fodbold i de næste par måneder.

Heldigvis bliver kampen vist på TV3 Sport, hvis du vil se FCK – OB i TV. Ellers kan du se kampen på Viaplay, som er Viasats streaming-tjeneste.