Se Chelsea – Real Madrid: Live Streaming & TV

Se Chelsea – Real Madrid live streaming online! Det er tid til den anden semifinale mellem Chelsea og Real Madrid, når der onsdag aften står Champions League-fodbold på menuen.

Der er lagt op til en meget spændende kamp på Stamford Bridge i London, når Real Madrid kommer forbi.

Den første kamp på Alfredo Di Stefano i Madrid endte 1-1, så det er helt åbent før returkampen.

Chelsea må vurderes som favoritter, men det vil ikke ligefrem være en sensation, hvis gæsterne fra Spanien går videre til Champions League-finalen.

Chelsea var det bedste hold i Madrid

Det er en uge siden, at Chelsea og Real Madrid mødte hinanden i den første semifinale. Real-træner Zinedine Zidane manglede stort set hele forsvaret, og det var generelt et skadesplaget hjemmehold, som tog imod et stærkt kørende Chelsea-mandskab.

Chelsea kom klart bedst fra start, og det var egentlig helt fortjent, at Christian Pulisic bragte CFC foran 1-0 efter kun 14 minutter.

Karim Benzema udlignede efter en fantastisk detalje til 1-1 efter 29 minutter, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Chelsea havde et hav af chancer, og særligt Timo Werner var uskarp foran kassen, men der skal også lyde ros til Real Madrid-målmand Thibaut Courtois, som de i øvrigt hentede i netop Chelsea.

En anden tidligere Chelsea-profil, Eden Hazard, spillede for en sjælden gangs skyld for Los Blancos, men han blev aldrig rigtig en trussel for Chelsea-forsvaret, som Andreas Christensen var en del af i hele kampen.

Chelsea kan gå videre med 0-0 i returkampen, men der er ingen hold med samme CL-rutine som Real Madrid, så det bliver en svær opgave for Thomas Tuchels mandskab.

Endnu en engelsk Champions League-finale?

Meget tyder på, at vi endnu engang skal have en ren, engelsk Champions League-finale ligesom det var tilfældet i 2019, hvor Liverpool besejrede Tottenham i Madrid.

Manchester City vandt 2-1 over Paris Saint-Germain i den første semifinale på udebane, og det forventes derfor, at de går videre.

Det er som sagt mere tæt i denne kamp mellem Real Madrid og Chelsea, men englænderne er favoritter med tanke på deres udgangspunkt og deres nuværende form.

Mens La Liga tidligere var den stærkeste liga i verden, så kan der ikke være tvivl om, at Premier League indtager førerpositionen i Europa lige nu.

Når det er sagt, så var der hverken engelske hold i Champions League- eller Europa League-finalen i den seneste sæson, og det kan selvfølgelig også ende på samme måde i år.

Chelsea – Real Madrid: Live Stream og TV

Chelsea – Real Madrid kan live streames på Viaplay, mens den i dit TV sendes på TV3+.

Related Post