Se Chelsea – Real Madrid: Live Streaming & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Chelsea – Real Madrid live streaming online! Det er tid til den anden semifinale mellem Chelsea og Real Madrid, når der onsdag aften står Champions League-fodbold på menuen.

Der er lagt op til en meget spændende kamp på Stamford Bridge i London, når Real Madrid kommer forbi.

Den første kamp på Alfredo Di Stefano i Madrid endte 1-1, så det er helt åbent før returkampen.

Chelsea må vurderes som favoritter, men det vil ikke ligefrem være en sensation, hvis gæsterne fra Spanien går videre til Champions League-finalen.

Chelsea var det bedste hold i Madrid

Det er en uge siden, at Chelsea og Real Madrid mødte hinanden i den første semifinale. Real-træner Zinedine Zidane manglede stort set hele forsvaret, og det var generelt et skadesplaget hjemmehold, som tog imod et stærkt kørende Chelsea-mandskab.

Chelsea kom klart bedst fra start, og det var egentlig helt fortjent, at Christian Pulisic bragte CFC foran 1-0 efter kun 14 minutter.

Karim Benzema udlignede efter en fantastisk detalje til 1-1 efter 29 minutter, og der blev ikke scoret yderligere i kampen.

Chelsea havde et hav af chancer, og særligt Timo Werner var uskarp foran kassen, men der skal også lyde ros til Real Madrid-målmand Thibaut Courtois, som de i øvrigt hentede i netop Chelsea.

En anden tidligere Chelsea-profil, Eden Hazard, spillede for en sjælden gangs skyld for Los Blancos, men han blev aldrig rigtig en trussel for Chelsea-forsvaret, som Andreas Christensen var en del af i hele kampen.

Chelsea kan gå videre med 0-0 i returkampen, men der er ingen hold med samme CL-rutine som Real Madrid, så det bliver en svær opgave for Thomas Tuchels mandskab.

Endnu en engelsk Champions League-finale?

Meget tyder på, at vi endnu engang skal have en ren, engelsk Champions League-finale ligesom det var tilfældet i 2019, hvor Liverpool besejrede Tottenham i Madrid.

Manchester City vandt 2-1 over Paris Saint-Germain i den første semifinale på udebane, og det forventes derfor, at de går videre.

Det er som sagt mere tæt i denne kamp mellem Real Madrid og Chelsea, men englænderne er favoritter med tanke på deres udgangspunkt og deres nuværende form.

Mens La Liga tidligere var den stærkeste liga i verden, så kan der ikke være tvivl om, at Premier League indtager førerpositionen i Europa lige nu.

Når det er sagt, så var der hverken engelske hold i Champions League- eller Europa League-finalen i den seneste sæson, og det kan selvfølgelig også ende på samme måde i år.

Chelsea – Real Madrid: Live Stream og TV

Chelsea – Real Madrid kan live streames på Viaplay, mens den i dit TV sendes på TV3+.