Se Salzburg – Brøndby: Live Streaming & Online TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Red Bull Salzburg – Brøndby IF online live streaming! Der venter en ekstremt svært kamp for Brøndby i Champions League-kvalifikationen, når de møder RB Leipzig på udebane.

Hvis du ikke skal se Brøndbys kamp i Østrig i TV, så har du selvfølgelig muligheden for at live streame fodbold online.

Brøndby-holdet fik den værst mulige lodtrækning i Champions League Playoff-runden. RB Leipzig har investeret massivt i holdet igennem de seneste mange år, og de må siges at være flere niveauer over de danske mestre.

Man skal aldrig udelukke noget som helst i fodbold, men det er svært at forestille sig et Brøndby-avancement på nuværende tidspunkt.

Det gælder for Brøndby om at sikre sig et godt avancement i Østrig. Et nederlag på et enkelt mål kan være fint, for der venter en returkamp på Brøndby stadion om en uge.

Red Bull Salzburg er erfarne i Europa

Det er ikke mange år siden, at Red Bull valgte at overtage licensen fra Austria Wien, som nu er historie på højeste niveau.

Fodboldromantikere hader klubben, men hvis man kun kigger på det fodboldmæssige, så er det imponerende, hvordan de har udviklet klubben.

Red Bull Salzburg har vundet mesterskabet i Østrig i de seneste otte år, og de har fuldstændig ødelagt konkurrencen.

De har også bevist værdet i europæisk fodbold, da de er faste deltagere i gruppespillene i enten Europa League eller Champions League.

I sidste sæson var de i Champions League-gruppespillet, hvor de mødte Bayern München, Atletico Madrid og Lokomotiv Moskva.

Det endte med en tredjeplads, hvorefter de mødte Villarreal i Europa League. Her blev det til to nederlag og et exit fra Europa.

Siden har klubben solgt spillere for 400 millioner kroner, men de har også hentet nogle nye kræfter ind.

Brøndby er ikke klar til Champions League

Brøndby har ligeledes solgt ud af profilerne, men de står i en mere kritisk situation. De har haft store problemer med at vinde deres kampe i Superligaen, og nu møder de et hold, som ville være klart stærkere end alle andre danske hold.

Brøndby fik ellers en gylden mulighed for at komme i Champions League ved at indtræde direkte i playoff-runden, men det er svært at give dem mere end 15 % sandsynlighed for at slå RB Salzburg ud over to opgør.

Andreas Maxsø, Jesper Lindstrøm, Anthony Jung, Marvin Schwäbe, Lasse Vigen og Hjörtur Hermannsson er fortid i klubben, og erstatningerne er ikke på samme niveau.

De følger strategien, og det er uden tvivl fornuftigt på den lange bane, men i første omgang skal de bare være glade for at de kan komme i Europa League-gruppespillet med et nederlag.

Red Bull Salzburg – Brøndby: Live Stream og TV

Du kan se kampen mellem Red Bull Salzburg og Brøndby IF på Viaplay, hvis du vil live streame. Ser du fodbold i TV, så skal du slå ind på TV3+.