Se Champions League Finalen 2021 Online: Man City v Chelsea Live Streaming & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Champions League Finalen 2021 Manchester City – Chelsea online live streaming! Hvis du vil se Champions League-finalen, men ikke har lyst til at betale dyrt for at se fodbold i TV, så kan du se hele kampen mellem Manchester City og Chelsea på nettet ved hjælp af live streaming.

Årets Champions League-finale er en ren engelsk finale. Manchester City besejrede Paris Saint-Germain uden de store problemer i semifinalen, og formåede dermed at komme i CL-finalen for første gang i klubbens historie.

Se Champions League Fodbold Online!

De kommer til at møde Chelsea, som er blevet forvandlet under Thomas Tuchel. Han overtog midt i en kaotisk sæson, men det var helt fortjent, at de slog Real Madrid ud i semifinalen.

Manchester City har det højeste topniveau i europæisk fodbold i øjeblikket, og der er ingen tvivl om, hvor stor betydning, Champions League har for klubben.

Det kan dog vise sig at blive meget besværligt at besejre Chelsea, som de spiller i øjeblikket.

Chelsea har netop besejret Manchester City i FA Cup semifinalen

Manchester City og Chelsea har mødt hinanden to gange i løbet af de seneste par måneder. Det seneste opgør var i Premier League, og det endte 0-0 efter en relativt kedelig kamp.

Kort efter stod de overfor hinanden i FA Cup-semifinalen på Wembley i London. Det stod 0-0 ved pausen, men Hakim Ziyech scorede til 1-0 efter 55 minutter, og det skulle vise sig at blive kampens eneste mål.

Dermed mistede Manchester City muligheden for at skrive historie ved at vinde The Quadruple, som de ellers havde sat næsten op efter.

Der er dog ingen tvivl om, at Champions League er det ultimative mål for Manchester City.

Sådan ser du EM i fodbold online!

Manchester City kan endelig opfylde målet

Manchester City blev i 2008 opkøbt af Sheikh Mansour, og siden har sheiken var Abu Dhabi postet mange milliarder i klubben.

Det handler om meget andet end fodbold, og er bestemt ikke kønt at se udviklingen, men det er realiteterne.

Over mange år hentede Manchester City flere ledende folk fra Barcelona, som eksempelvis Ferran Soriano og Txiki Begiristain.

Det gjorde de altsammen fordi de ville hente Pep Guardiola til Manchester City. De mente, at han var manden, der kunne føre klubben til det ultimative mål – Champions League-trofæet.

Pep Guardiola kom til Manchester City i 2016, men har indtil videre ikke leveret varen i Champions League. Det må man sige, at de har gjort i denne sæson.

Pep Guardiola har god statistik imod Thomas Tuchel

Pep Guardiola og Thomas Tuchel hører til blandt de absolut bedste managere i europæisk fodbold. Det har de efterhånden bevist flere steder, og som sæsonen er gået, så er det helt fortjent, at de to trænere står på sidelinjen i Champions League-finalen.

Guardiola og Tuchels hold har mødt hinanden seks gange. De første fem kampe stod Pep i spidsen for Bayern München, mens Tuchel var træner i Borussia Dortmund.

Her vandt Pep og Bayern fire af de fem kampe, mens en enkelt endte uafgjort. Tuchels første sejr imod Guardiola blev sikret i den omtalte FA Cup-semifinale for en måned siden.

Se Champions League Finalen 2021 Online: Live Streaming & TV

Champions League-finalen 2021 mellem Manchester City og Chelsea kan live streames på Viaplay, og i dit TV sendes den på TV3+.