Se Manchester City – PSG Online | Live Stream Kampen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Manchester City – PSG live stream online! Tirsdag aften er det tid til Champions League-semifinale, når Manchester City tager imod Paris Saint-Germain.

Man City vandt den første kamp i Paris med 2-1, så de er selvfølgelig store favoritter til at gå videre til finalen, men med spillere som Neymar og Kylian Mbappé kan man selvfølgelig ikke undervurdere de franske gæster.

Der var faktisk klasseforskel på de to mandskaber, da de mødtes i den første semifinale i tirsdags. Pep Guardiolas mandskab formåede at lukke ned for alle de store PSG-stjerner, og de sad generelt tungt på kampen.

Paris Saint-Germain-anfører Marquinhos bragte ellers PSG foran 1-0 efter 15 minutter, hvilket også var stillingen ved pausen.

Udligningen kom efter en times spil, da Kevin De Bruyne scorede til 1-1 på oplæg fra Oleksandr Zinchenko.

Omkring et kvarter senere scorede Riyad Mahrez til 2-1, som blev kampens resultat. Det betyder altså, at PSG som minimum skal score to kasser på Etihad Stadium for at kunne gå videre til Champions League-finalen.

Manchester City kan skrive historie imod PSG

Siden opkøbet af Manchester City har der været et mål for klubben. De skulle vinde Champions League, og så er det egentlig underordnet, hvor mange penge, der bruges på projektet.

Selvom klubben har haft virkelig gode forudsætninger for at præstere, så er det fortsat ikke lykkes dem at komme længere end semifinalen.

Meget tyder dog på, at Man City i denne sæson kan skrive historie. Det vil være første gang nogensinde, at Manchester City når en Champions League-finale, og uanset om Real Madrid eller Chelsea venter, så vil The Citizens være favoritter.

PSG kan selvfølgelig gå videre, men det kræver en sejr, og de skal som minimum score to mål.

Det ligner en målfest

Det er svært at forestille sig andet end en målfest på Etihad Stadium. PSG skal frem fra kampens start, og der er absolut ingen grund til at være afventende.

Skulle det bølge frem og tilbage og blive en reel indianerkamp, så kommer PSG i hvert fald til at have fordelen af flest udebanemål.

Det virker heller ikke ret sandsynligt, at Manchester City blot lader sig stå tilbage på banen for at give initiativet til PSG.

Der vil hele tiden være et hold, som ikke har noget at miste, og derfor kan gå all-in på at angribe modstanderen.

Derudover, så vil flere af verdens bedste fodboldspillere være til stede, og det er primært i offensiven, at man finder dem.

Hos Manchester City kan man nævne spillere som Sergio Aguero, Bernardo Silva, Raheem Sterling og Kevin De Bruyne.

PSG kommer med verdens to dyreste spillere i form af Neymar og Kylian Mbappé, og hvis de rammer dagen, så kan de afgøre det hele på egen hånd.

Live Stream Manchester City – PSG

Du kan live streame kampen på Viaplay, og hvis du vil se kampen i TV, så skal du slå ind på TV3+.