Live Stream Inter vs Napoli Online 12.02.2020


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live Stream Inter – Napoli direkte med mobil, tablet og PC hos bet365. Du kan se storkampen mellem Inter og Napoli, som mødes i semifinalen i Coppa Italia onsdag aften med en finansieret konto hos bet365.

Inter skal fortsætte de gode takter, når de tager imod Napoli hjemme på Giuseppe Meazza i den første kamp.

Der venter Inter-holdet en meget svær returkamp på San Paolo, og derfor skal de have et godt udgangspunkt med hjemmefra.

Napoli er væsentlig dårligere kørende i øjeblikket, så man må sige, at Inter er favoritter til at gå videre til finalen i Coppa Italia, hvor enten Juventus eller AC Milan venter.

Inter-holdet fyldt med selvtillid

Inter har nærmest haft en perfekt sæson siden, at Antonio Conte overtog styringen for godt et halvt år siden.

De fører Serie A, hvor der dog venter en meget svær titelkamp imod Juventus og Lazio. Desværre for dem, så gjorde deres svigtende europæiske resultater i de seneste par år, at de havnede i en svær Champions League-gruppe med Slavia Prag, Barcelona og Dortmund, hvor de lige akkurat ikke klarede at gå videre.

Omvendt, så kan det faktisk vise sig at være godt for Inter, som formentlig godt kan spare en del profiler i de kommende Europa League-kampe.

I weekenden kom Inter utroligt skidt fra start i derby-kampen imod AC Milan, hvor de var nede med 2-0 ved pausen.

De spillede dog en fremragende anden halvleg, hvor de vendte kampen til 4-2. Hvis de kan ride videre på bølgen, så kommer de også til at slå et Napoli-hold, som vel nærmest er i krise.

Hvad er der galt i Napoli?

Napoli har været Italiens andenbedste hold, hvis man kigger på de seneste fem år. Under Carlo Ancelotti viste de sig som et hold, der på de gode dage kunne besejre alle hold i verden, men det har bestemt ikke set godt ud under Gennaro Gattuso, som overtog cheftrænerjobbet tidligere på sæsonen.

Spillertruppen er stort set intakt, og den er selvfølgelig alt for god til den 11. plads, som Napoli i øjeblikket har i Serie A.

Spillere som Dries Mertens, Arkadiusz Milik, Lorenzo Insigne, Allan, Piotr Zielinski, Kalidou Koulibaly tilhører alle den europæiske topklasse, så man må formode, at der er noget helt galt i klubben.

Det er ingen hemmelighed, at spillerne støttede Carlo Ancelotti, som slet ikke kunne enes med klubbens præsident Aurelio De Laurentiis.

At sidstnævnte så valgte at fyre Carletto har næppe været godt.

Napoli kan tage enorme skridt, hvis de formår at spille sig videre til finalen i Coppa Italia, men der venter dem nogle svære kampe imod et stærkt spillende Inter-hold.

Se Inter – Napoli online med live streaming!