Chelsea – Leicester Live Stream & TV: Se FA Cup Finale Online i Danmark

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Chelsea – Leicester: Live Stream FA Cup Finalen Online i Danmark hos bet365! Vi skal have fundet vinderen af FA Cuppen 2020/2021, når Chelsea FC og Leicester City mødes på Wembley.

Der er ingen tvivl om, at Chelsea har det stærkeste hold i øjeblikket, men finaler lever deres eget liv, og Leicester har spillet en meget flot sæson.

Før midtugens runde i Premier League var der kun et enkelt point til forskel på Chelsea og Leicester, men hvis man kigger på 2021 alene, så har Chelsea været langt stærkere.

Live Stream FA Cup fodbold online i Danmark

Leicester kan skrive FA Cup-historie

FA Cuppen er verdens ældste og mest prestigefyldte pokalturnering i verden. Den første udgave blev spillet tilbage i 1871, så kampen i 2021 er FA Cup nummer 140 igennem historien.

43 forskellige hold har formået at vinde turneringen, og Chelsea ligger nummer tre på listen efter Arsenal og Manchester United, som de mest vindende.

Selvom Leicester har tilhørt toppen af engelsk fodbold i flere perioder, så har de aldrig nogensinde formået at vinde en FA Cup-finale.

Derfor må man formode at se nogle Leicester-spillere, som er meget opsatte på at skrive navnene ind i historiebøgerne ligesom det var tilfældet, da Leicester City vandt Premier League for fem år siden.

Leicester har stået i fire FA Cup-finaler tidligere. Chelsea har derimod været i finalen 14 gange – otte gange har de vundet.

Andreas Christensen er tvivlsom til FA Cup-finalen

Vi kan se frem til en rigtig danskerkamp, da både Chelsea og Leicester har danske profiler på holdkortet.

Mens det uden tvivl bliver Kasper Schmeichel, der vogter buret for Leicester, så er der lidt tvivl omkring Andreas AC Christensen.

Han har fået masser af spilletid under Thomas Tuchel, men han blev desværre skadet i Premier League-kampen imod Manchester City, hvor han lod sig udskifte i pausen.

Det er efterfølgende blevet meldt ud, at det er en mindre skade, som AC burde kunne komme sig over i løbet af et par dage, men det er også et kapløb imod tiden.

Som tingene ser ud nu, så bør danskeren være klar til FA Cup-finalen. Hvis Chelsea vinder, så er det Christensens tredje titel i klubben.

Kasper Schmeichel har vundet Premier League med Leicester i 2016, men derudover er det ikke blevet til andre titler.

Se FA Cup Finalen 2021: Chelsea – Leicester Live Stream & TV

FA Cup-finalen 2021 kan live streames hos bet365, hvor du ikke behøver at betale hver måned. Derudover vises finalen også i TV på 6’eren.