Live stream FA Cup finalen direkte – der er lagt op til en nervepirrende kamp

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Hvis  du har lyst til god fodbold, så skal du se finalen i FA Cuppen med live stream. Opgøret står mellem Chelsea – Manchester United og der er lagt op til en vanvittig spændende fodboldkamp. Det gode ved at live streame finalen i FA Cuppen er, at du kan slappe af derhjemme og bare nyde den fodboldkampen.

Begge hold SKAL vinde for overhovedet at redde sæsonen

For at skrue tiden lidt tilbage i sæsonen, så husker de fleste United fans nok at ’De Røde Djævle’ røg ud til Sevilla i Champions League 1/8-finalerne. Ben Yedder scorede 2 mål inden for 6 minutter midt i 2. halvleg, og så var den kamp egentlig lukket. United scorede kun 1 mål fra den stærke Lukaku, men det var slet ikke nok.

Chelsea røg også ud i 1/8-finalerne, men modstanderen var Barcelona, så det er ikke den største skam. Chelsea lignede ellers en vinder på hjemmebane i første kamp. Men en dum aflevering af danske Andreas Christensen åbnede en lille mulighed op for den farlige Barca-offensiv – og giver man dem en lille mulighed, ja, så scorer de også.

Chelsea har også haft en skuffende sæson i Premier League. Sidste år vandt de Premier League, men i år måtte de takke af med en 5. plads. Dermed skal Chelsea ikke spille Champions League næste sæson, så det bliver spændende at følge, om de kan holde på deres stjerner, eller overhovedet lokke nogle nye til.

Et dansk lyspunkt i Chelseas dårlige sæson

En af grundene til at Chelsea er faldet gevaldigt igennem denne sæson er, at Eden Hazard slet ikke har ramt samme niveau som sidste sæson. Den belgiske troldmand spillede fantastisk sammen med Diego Costa sidste sæson. Når Hazard ikke rammer niveau samt Costa ikke spiller i Chelsea mere, så er det svært for Chelsea.

Har man de danske briller på, så skete der dog noget godt i Chelsea. Andreas Christensen fik vist sit værd i klubben efter at David Luiz blev skadet i starten af sæsonen. Den unge dansker trådte til og spillede fantastisk. Ifølge Antonio Conte “brændt Andreas Christensen mere eller mindre ud i slutningen af sæsonen” og måtte se sig erstattet af Gary Cahill i flere af de sidste kampe.

Hvad siger spiludbyderne til denne kamp?

Spiludbyderne mener det står næsten helt lige. United er en marginal favorit, med stor fed understreg under marginal. Det tegner også et godt billede over, hvordan holdenes sæsoner har været.

Begge hold har haft svære kampe for at komme til FA Cup finalen.

Chelsea har i de 2 sidste FA kampe spillet mod Premier League holdene Leicester og Southampton. Leicester-kampen endte endda 1-1 i ordinær spilletid, men Pedro kom ind i forlænget spilletid og scorede til 2-1 i 105’ minut.

Uniteds seneste kamp i FA Cuppen var imod Tottenham, som har fortsat den gode form fra deres seneste sæsoner. Kampen lignede egentlig et nederlag til United efter at komme bagud i 11. minut, men United svarede stærkt tilbage og Alexis Sánchez lavede et flot hovedstødsmål i 23. minut og Ander Herrera lukkede ballet i 2. halvleg.

Her kan du se FA Cup finalen:

Kampen mellem Chelsea – Manchester United kan live streames direkte hos Eurosport Player. Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på Canal 9, hvor kampen bliver spillet 18.15 på Wembley Stadion.