Atalanta – Juventus Stream: Se Coppa Italia Finalen 2021

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Coppa Italia Finalen 2021 Atalanta – Juventus Online Live Streaming hos bet365! Coppa Italia-finalen 2021 vises desværre ikke i dansk TV, men du kan til gengæld se kampen online med live stream hos bet365!

Ved at oprette en konto hos bet365, så kan du se samtlige kampe fra både Serie A og Coppa Italia på mobil, tablet eller computer – det kræver blot forbindelse til internettet.

Der venter en stor Coppa Italia-finale onsdag aften, når Atalanta og Juventus mødes. Under normale omstændigheder ville Juventus være store favoritter til at vinde imod Atalanta, men denne sæson er alt andet end normal.

Atalanta kan skrive historie ved at vinde Coppa Italia-finalen

Mens Juventus har vundet et hav af titler igennem den lange historie, så forholder det sig ikke sådan i den noget mindre Bergamo-klub, Atalanta.

Juve står noteret for 69 officielle trofæer, heriblandt 36 Serie A-titler og 13 Coppa Italia-triumfer.

Omvendt har Atalanta kun vundet en titel i klubbens historie – Coppa Italia i 1963. Derfor forstår man godt, hvis kampen har enorm betydning for Atalanta.

Da Atalanta allerede har kvalificeret sig til næste sæsons Champions League, så kommer de næppe til at bruge meget energi på den kommende Serie A-kamp, hvor de skal møde AC Milan, som kæmper for at opnå top fire og Champions League.

Juventus i store problemer

Juventus har gang i en historisk dårlig sæson. Selvom en Coppa Italia-titel vil være et mindre plaster på såret, så handler det for Den Gamle Dame om at komme med i næste sæsons Champions League.

Det plejer at være en selvfølge i Torino, men de ligger i skrivende stund på femtepladsen i Serie A inden den sidste runde, hvor de møde Bologna på udebane.

Hvis Juve ikke kommer med i CL, så er det stensikkert et farvel til Cristiano Ronaldo og flere andre profiler, mens økonomien bliver ramt hårdt.

Juventus-spillerne kommer selvfølgelig til at have fokus på weekendens kamp i Serie A. Om det kommer til at hæmme dem er svært at sige, men umiddelbart er det en stor fordel for Atalanta, at de allerede har kvalificeret sig.

Joakim Mæhle kan komme i spil for Atalanta

Joakim Mæhle blev hentet til Atalanta fra belgisk fodbold i starten af året, og selvom han ikke er fast spiller på holdet, så har han fået en flot start.

Som det ser ud nu, så er Hans Hateboer førstevalget på højre wing back, men som Mæhle har spillet i 2021, så er han ikke langt bagved.

Vi forventer desværre, at den danske landsholdsspiller starter Coppa Italia-finalen fra bænken, men han kunne sagtens komme på banen i anden halvleg.

Se Coppa Italia Finalen: Dansk TV og Online Live Streaming

Coppa Italia Finalen 2021 vises desværre ikke i dansk TV, da rettighederne simpelthen ikke er købt. Til gengæld kan du live streame hele kampen hos bet365.