Se Spezia – Inter Online: Live Stream Serie A

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Serie A-kampen Spezia – Inter online med live stream hos bet365! Hvis du heller ikke gider betale i dyre domme for at se fodbold i TV, så kan du heldigvis live streame alle kampe fra Serie A med en konto hos bet365!

Ved at live streame italiensk fodbold hos bet365, så slipper du for månedlige betalinger, og du kan både se fodbold med mobil, tablet og PC!

Inter er meget, meget tæt på at vinde Serie A for første gang i 10 år. Ganske vist fik Antonio Contes Inter-hold kun et point i weekendens udekamp imod Napoli, men før det havde de vundet 10 kampe på stribe.

Inter møder et svagt spillende Spezia-hold på udebane, og det vil være overraskende, hvis ikke Christian Eriksen og de andre Inter-spillere er stærke nok til at hente sejren.

Christian Eriksen og Inter er meget tæt på Serie A

Der er syv kampe tilbage i denne sæsons Serie A. Inter fører i øjeblikket med 75 point efter 31 kampe, og de har hele ni point ned til AC Milan på andenpladsen.

Der er 21 point at spille om, så selvom det ikke er teoretisk sikkert endnu, så skal alt gå galt, hvis ikke Inter vinder mesterskabet.

Inden weekendens svære udekamp imod Napoli havde Inter vundet 10 Serie A-kampe på stribe. De har ganske vist haft marginalerne med sig, men det siger stadig noget om kvaliteten på Contes mandskab.

For Christian Eriksen har det været en meget speciel sæson, som virkelig kan ende som en drøm. Da sæsonen gik i gang var Eriksen reserve bag spillere som Stefano Sensi og Arturo Vidal, men han har kæmpet sig ind på holdet.

Nu bliver Eriksen pludselig rost efter hver kamp, og er blandt de mest vigtige spillere på holdet. Eriksen har faktisk ikke vundet en titel siden 2012, hvor han vandt Æresdivisionen sammen med Ajax.

Når man ser på Tottenhams udvikling siden Eriksen forlod klubben, så har skiftet til Serie A været meget godt.

Spezia kan havne i nedrykningsfare

Spezia er bestemt ikke blandt de største klubber i Italien, men de har faktisk leveret nogle ganske fine præstationer i denne sæson.

Det er deres første sæson nogensinde i Serie A, og derfor er de nok tilfredse med deres nuværende 14. plads, men det er meget tæt i bunden af ligaen.

Spezia ligger på 14. pladsen med 32 point efter 31 kampe, men de har kun syv point ned til Cagliari, som ligger på 18. pladsen.

Der resterer syv kampe, og Spezia har et relativt svært kampprogram, så det bliver meget spændende at følge med i.