Se Barca – Atletico Online | Live Stream Barcelona – Atletico i La Liga

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC Barcelona – Atletico Madrid Online Live Streaming & TV med bet365! Der venter en stor kamp i La Liga lørdag eftermiddag, når Barcelona hjemme på Camp Nou tager imod La Ligas førerhold, Diego Simeones Atletico Madrid.

Selvom Camp Nou kommer til at stå tomt, så vil Barcelona være favoritter til at vinde kampen. Det skyldes selvfølgelig i høj grad Lionel Messi, som tilmed har vist sig frem fra sin bedste side i 2021.

Atletico Madrid er på førstepladsen med 76 point, men de har kun to point ned til Real Madrid og FC Barcelona.

Det betyder, at FC Barcelona med en sejr i lørdagens kamp vil overhale Atletico Madrid, og give sig selv en god position før de sidste tre kampe.

Omvendt, så kan Atletico Madrid være relativt tilfredse med et enkelt point, mens en sejr vil sende Barca ud af titelkampen.

Atletico Madrid har det meget svært i Barcelona

Selvom der ikke har været den store niveauforskel på Barcelona og Atletico Madrid i de seneste fem års tid, så har Diego Simeones mandskab det ekstremt svært på Camp Nou.

Los Colchoneros har nemlig ikke prøvet at vinde på Barcas hjemmebane i de seneste 20 kampe! Vi skal faktisk helt tilbage til 2006, hvor Atletico vandt 3-1 på Camp Nou.

Det er helt sikkert noget, som både træner og spillere har i hovedet, når de tager til Barcelona, men de har dog haft succesoplevelser på banen.

Tilbage i 2014 spillede de to hold en direkte kamp om La Liga-titlen. Barcelona skulle vinde kampen, mens Atletico Madrid ville vinde mesterskabet, hvis de blot fik et enkelt point.

Selvom Alexis Sanchez bragte Barcelona foran 1-0 i første halvleg, så endte Diego Godins udligning med at blive kampens sidste mål, og med 1-1 vandt Atletico Madrid det første mesterskab i 18 år.

Martin Braithwaite er skadet

La Liga-kampen kunne sagtens have været med dansk deltagelse, men Martin Braithwaite er desværre løbet ind i en skade, som gør, at han ikke bliver klar.

Den danske landsholdsspiller ville ikke være startet inde, men kunne sagtens blive brugbar mod slutningen af kampen.

Det gør ikke Ronald Koeman ret meget, da Ousmane Dembélé, Lionel Messi og Antoine Griezmann alle har vist flot spil i de seneste par uger.

Barcelona har som bekendt allerede vundet Copa del Rey, så en La Liga titel vil selvfølgelig betyde, at de vinder The Double.

Det skal i øvrigt nævnes, at Real Madrid søndag aften tager imod Sevilla, og den kamp er nærmest lige så vigtig i mesterskabskampen.

Se Barcelona – Atletico Madrid: Live streaming og TV

Barcelona – Atletico Madrid kan live streames hos bet365! Derudover kan den ses på TV2 Sport X.