Se El Clasico Online: Real Madrid – Barcelona Live Stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se El Clasico online: Live Stream Real Madrid – FC Barcelona online hos bet365! Vidste du, at du kan se alle La Liga-kampe online med en konto hos bet365? Det er både nemmere og billigere end alle andre alternativer på markedet, så det er bare med at komme i gang.

Se El Clasico her!

Lørdagen byder på en helt fantastisk kamp i La Liga, når ærkerivalerne fra Real Madrid og FC Barcelona mødes på Alfredo Di Stefano i Madrid.

Under normale forhold ville kampen blive spillet på Santiago Bernabeu, som er Real Madrids normale hjemmebane, men de har valgt at ombygge stadionet, og da der alligevel ikke må komme tilskuere til fodbold i Spanien, så passer det dem fint at afvikle kampen på B-stadionet.

Fremgang hos Real Madrid og Barcelona

Både Real Madrid og FC Barcelona startede sæson skidt, men de er begyndt at komme efter det.

Real Madrid står faktisk både med gode muligheder for at vinde Champions League og La Liga. Skal de forbedre mulighederne for at genvinde det spanske mesterskab, så kræver det dog en sejr imod Barca, og det bliver ikke nemt.

Real Madrid spillede i midtugen den første af to Champions League-kvartfinaler imod Liverpool. Selvom det endte særdeles godt med en sejr på 3-1, så har det også kostet kræfter.

Da Real Madrid-holdet er hårdt ramt af skader på visse positioner, så bliver det svært for træner Zinedine Zidane at rotere på holdet.

Barcelona er som bekendt ude af Champions League, hvorfor de har haft en bedre optakt til dette El Clasico.

Barcelona har været som forvandlet siden de skiftede formationen, så de nu spiller med tre midtstoppere og kun to angribere.

Siden har Barca-holdet ikke tabt en kamp, og da Atletico Madrid er begyndt at miste point, så er det nu fuldstændigt åbent i kampen om det spanske mesterskab.

Inden den 30. spillerunde gik i gang lå Atletico Madrid på førstepladsen med 66 point, mens Barcelona følger lige efter på 65 point.

Real Madrid er på tredjepladsen med 63 point, og med 27 point tilbage at spille om, så er det fuldstændig åbent i La Liga.

Real Madrid har overtaget imod Barcelona

Barcelona havde i 10erne en meget positivt statistik imod Real Madrid, som altid havde problemer, når de mødte Lionel Messi og de andre Barca-stjerner.

Sådan er det dog ikke længere, hvilket også tydeligt ses på resultaterne i de indbyrdes opgør.

Real Madrid har vundet de seneste to El Clasico med 3-1 på Camp Nou og 2-0 hjemme på Santiago Bernabeu.

Det er omkring et halvt år siden, at de senest mødte hinanden.

Federico Valverde bragte Real Madrid foran efter kun fem minutter, men Ansu Fati udlignede kort efter.

Sergio Ramos bragte Real Madrid foran 2-1 med en halv time igen, mens Luka Modric lukkede kampen til 3-1 i overtiden.

Live Stream El Clasico

Det er heldigvis nemt at live streame El Clasico på både computer, mobil og tablet. Det kræver blot en finansieret konto hos bet365.