Sådan live streamer du El Clasico Online!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se El Clasico mellem FC Barcelona og Real Madrid med online live streaming hos bet365! Det kræver blot en konto med penge på, og så kan du live streame El Clasico med PC, mobil og tablet.

Verdens største fodboldkamp spilles onsdag aften på Camp Nou i Barcelona, hvor FC Barcelona tager imod ærkerivalerne fra Real Madrid.

De to hold har ikke ramt deres topniveau i denne sæson, men kampen er stadig proppet med verdensstjerner, og der spilles noget af det bedste fodbold overhovedet.

Kampen skulle være spillet for en måned siden, men der har været store demonstrationer i Catalonien, og derfor valgte myndighederne at udskyde kampen.

Real Madrid på undvære Eden Hazard

Onsdag aften skal sæsonens første kamp mellem FC Barcelona og Real Madrid så endelig spilles, og vi kan se frem til fantastisk omgang fodbold.

I sommerens transfervindue hentede Real Madrid Chelseas stjernespiller Eden Hazard til klubben. På trods af, at han er blandt verdens bedste spillere, så har han ikke fået den bedste start i Madrid.

Han var ude af form i starten af sæsonen, hvilket skyldtes, at han nød sin ferie lidt for meget. Selvom det kan virke lidt uprofessionelt, så havde en meget hård sæson med en meget lang VM-slutrunde.

Han var efterhånden ved at komme i gear, men så blev han ramt af en skade i Champions League-kampen imod PSG, hvor han ellers havde spillet fremragende.

I øjeblikket render Eden Hazard rundt på krykker, og han kommer dermed ikke til at spille imod Barcelona.

De har ganske vist nogle spændende afløsere i form af Rodrygo og Vinicius Junior, men de er endnu ikke på belgierens niveau, så det er en stor svækkelse.

FC Barcelona er ekstremt stærke på Camp Nou

FC Barcelona har i de seneste mange år haft problemer på udebane imod de store hold, men de er til gengæld vanvittigt stærke hjemme på Camp Nou.

I de seneste to år har FC Barcelona kun tabt en enkelt hjemmekamp i de seneste to år. Det skete i november 2018, hvor Real Betis vandt 4-3, men derudover plejer de at være skræmmende stærke.

Kigger man kun på Barcelonas hjemmekampe i årets La Liga, så har de spillet syv kampe, og de er alle blevet vundet.

De har scoret imponerende 30 mål i disse kampe, og det siger noget om, hvor stærke de er.

Der venter en fantastisk kamp på Camp Nou onsdag aften.

Du kan live streame El Clasico online hos bet365!