Brøndby – FC Midtjylland | Live Stream | Superliga fodbold

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Søndag aften er der topkamp i Superligaen, når Brøndby IF tager imod FC Midtjylland, og du kan se kampen med live stream.

Sidste sæsons to bedste hold i Danmark mødes 20.00 på Brøndby Stadion, og hvis du ikke skal til Brøndby for at se fodbold, så kan du live streame Brøndby IF – FC Midtjylland på nettet.

Brøndby skal hævne sig

I sidste sæson tabte Brøndby mesterskabet, som de ellers var snublende tæt på at vinde, til FC Midtjylland.

Brøndby IF og FC Midtjylland mødte hinanden i den tredjesidste spillerunde, og på daværende tidspunkt var Brøndby tre point foran.

Dermed skulle de egentlig bare spille uafgjort, og så undgå pointtab i de to efterfølgende kampe, men Brøndby-spillerne faldt helt sammen, og de tabte mesterskabet på gulvet.

I løbet af denne sommer har et negativt forhold udviklet sig mellem Brøndby og FC Midtjylland, hvilket man har kunne følge i medierne, hvor de to klubber prikker til hinanden på skift.

Søndag aften er det dog på banen, at Brøndby skal vise sig frem, og besejre FC Midtjylland.

Europa League fylder

En stor del af optakten til kampen har for Brøndby og FC Midtjyllands vedkommende handlet om Europa League-kvalifikationen.

Begge hold var i aktion i torsdags, og det gik væsentligt bedre for FC Midtjylland, som har kvalificeret sig til gruppespillet.

Brøndby mødte Racing Genk på hjemmebane, og de kunne ikke vende det store 5-2-nederlag fra den første kamp i Belgien.

FC Midtjylland sendte Malmø FF ud i kvalifikationen, og er dermed det eneste danske hold i Europa Leagues gruppespil.

Åben kamp i vente

Det ligner på forhånd en åben og underholdende kamp mellem Brøndby og FC Midtjylland. Brøndby spiller altid på samme måde, og ifølge coach Zorniger, så er der ingen alternativer til den måde, de spiller på.

FC Midtjylland kommer ikke til at trække sig helt tilbage, og de vil nok skifte mellem højt og lavt pres. Derudover vil FCM sætte hårdt ind på dødbolde, hvor de med spillere som Bubacarr Sanneh, Poul Onuachu, Simon Okosun, Erik Sviatchenko og Tim Sparv har rigeligt at sigte efter.

I sidste sæson mødte Brøndby og FC Midtjylland hinanden hele fem gange. I Superligaen vandt Brøndby de tre første kampe, mens de som sagt tabte den afgørende kamp i slutfasen.

De mødte også i pokalsemifinalen, hvor Brøndby sendt FCM ud, og efterfølgende vandt pokalfinalen, som var deres første titel i mange år.

Det bliver en fornøjelse at se en fodboldkamp, hvor begge hold går hårdt efter sejren. Mens FC Midtjylland kan overleve et nederlag, så ville Brøndby blive sat under pres, hvis de taber kampen.

BIF har allerede tabt imod FC København i denne sæson, og de kan hurtigt komme bagud i Superligaen, hvis ikke de får point imod de andre tophold.

Du kan heldigvis live streame Superliga-kampen mellem FC Midtjylland og Brøndby IF direkte på nettet. At live streame fodbold bliver stadig mere og mere populært, og det er klart vores anbefaling at live streame Superliga fodbold online.