FC København – Brøndby Live Stream & Online TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FCK – Brøndby online live streaming! Hvis du ikke skal se Superliga-derbyet i TV eller i Parken, så kan du live streame FC København – Brøndby på nettet, og du kan bruge mobil, tablet og PC.

FCK har været en tur i Bulgarien for at spille Conference League-kvalifikationskamp imod Lokomotiv Plovdiv.

Samtidigt har Brøndby haft en hel uge til at restituere, men alligevel er det FCK, der er klare favoritter til at vinde søndagens kamp.

De fleste coronarestriktioner er blevet fjernet, så der kommer omkring 35.000 tilskuere til kampen i Parken, og vi kan se frem til en helt fantastisk atmosfære.

FCK er på vej tilbage til toppen

FC København har foretaget helt enorme udskiftninger i den sportslige struktur, hvor Ståle Solbakkens mange arbejdsopgaver skulle fordeles over en række nye folk.

Stort set samtlige folk i staben og den sportslige organisation er nye, og det tager selvfølgelig tid. Derudover venter der fortsat flere udskiftninger i spillertruppen, men det virker som om, det går den rigtige vej.

FCK spillede en flot kamp imod OB, hvor de vandt 2-0. En sejr og et rent bur kan virkelig gøre underværker på nuværende tidspunkt.

Både for at holde kritikken udefra på afstand, men det giver også holdet noget selvtillid, som de kan bygge videre på.

Der er stadig lang vej for FCK i forhold til at være Danmarks bedste hold, men de virker til at være på rette vej.

Hvis de så også formår at komme i et europæisk gruppespil og slå ærkerivalerne fra Brøndby, så falder fansene nok også lidt ned, for der har virkelig været meget kritik af Jess Thorup.

Brøndby har defensive problemer

Brøndby vandt fortjent det danske mesterskab i den seneste sæson, selvom deres spillerbudget var væsentlig mindre end både FCKs og FC Midtjyllands.

Lige nu står de dog overfor store udfordringer, da de mest af alt har sagt farvel til spillere. Det er særligt i defensiven, at det ser svært ud.

Joel Kabongo, Andreas Maxsø, Anthony Jung og Hjörtur Hermannsson er fortid, og selvom Kevin Tshiembe forventes at trække en Brøndby-trøje over hovedet inden længe, så er det et meget, meget svækket forsvar, Niels Frederiksen kan stille med.

Vejle havde meget nemt ved at skabe chancer imod Brøndby i sidste weekend, og med tanke på FC Københavns offensive profiler, så bliver det meget svært for dem.

Se FCK – Brøndby: Online live streaming og TV

Kampen mellem FC København og Brøndby IF kan selvfølgelig både live streames og ses i TV.

Vil du live streame kampen online, så kan det gøres på Viaplay. Derudover kan du i TV se FCK – BIF på Viaplay.