Randers FC – FCK Live Stream | Se RFC – FCK Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Randers – FCK live stream online! Du kan se hele Superliga-kampen mellem Randers FC og FC København på nettet ved at bruge live streaming!

Da FC Midtjylland – AGF og Brøndby – FC Nordsjælland spilles på samme tid som kampen mellem Randers og FCK, så kan du benytte live streaming på mobil, tablet og PC til at se alle kampene.

Pokalmestrene fra Randers kan se frem til at holde sommerferie, men for FC København står alt på spil.

På trods af, at de startede sæsonen helt håbløst, så har FCK faktisk muligheden for at vinde guld. Det kræver formentlig, at FCN vinder i Brøndby, mens FC Midtjylland skal tabe til AGF, men intet er umuligt i fodbold.

Selvom niveauet er højere i Premier League, La Liga og de andre store rækker, så kan Superligaen virkelig levere underholdning i øjeblikket.

FC København spiller god fodbold for tiden

FC København har – med rette – været genstand for masser af kritik i løbet af sæsonen. Selvom de har de bedste forudsætninger for at vinde Superligaen, så har der ikke været meget mesterskabsklasse over holdet.

Det er dog ved ændre sig i øjeblikket, hvor Jess Thorups ideer er begyndt at blive ind i hovederne hos spillerne.

FCK er det stærkeste hold i Danmark i øjeblikket, hvor FC Midtjylland er meget langt fra topniveauet.

Der var ellers lagt op til en jævnbyrdig kamp, da FCK tog imod FC Midtjylland i onsdagens topkamp.

Da først kampen blev fløjtet op var FCK dog det klart bedste hold. De kom tidligt foran 1-0 på mål af Lukas Lerager, men i løbet af et kvarters tid havde FC Midtjylland faktisk vendt kampen på hovedet.

Det stod 2-2 ved pausen, men FCK kørte sejren sikkert i land. Med 4-2 imod FCM, så kom FCK selv ind i guldkampen, men de gav også en matchbold til rivalerne fra Brøndby.

Udover det gode resultat, så præsterede FC København en hel kamp på et meget højt niveau, og der er nok bedre tider på vej i Parken.

Randers forbereder sig til næste sæson

Man kan ikke klandre Randers-spillerne, hvis der allerede er sommerferiestemning i omklædningsrummet.

De har præsteret en vanvittig flot sæson, som selvfølgelig kulminerede med sejren i pokalfinalen for få uger siden.

Randers kan ikke opnå noget i Superligaen, og de har f.eks. allerede sendt kaptajn Erik Marxen på sommerferie.

Det ville være underligt, hvis Randers-holdet var lige så tændt og motiveret som FCK, men Randers har også netop drillet FC Midtjylland, så det kan sagtens lade sig gøre.

Se Randers FC – FCK: Live Streaming & TV