FC København – Brøndby IF Live Streaming & TV Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC København – Brøndby IF online live streaming! Søndagens helt store kamp spilles i København, hvor FCK hjemme i Parken tager imod Brøndby.

Resultatet af derbyet kan blive afgørende for både guld, sølv og bronze i Superligaen, og så er det bare altid sjovt, når FCK og Brøndby mødes.

Der er kun tre runder tilbage i årets Superliga, og det er fortsat helt åbent. De danske mestre fra FC Midtjylland ligger stadig på førstepladsen, hvorfor de skal regnes som favoritter, men FCK og Brøndby har stadig muligheden.

For FC København er det selvfølgelig kun sejren, der tæller, hvis de skal holde det mikroskobiske håb for guldet.

Det samme gælder egentlig for Brøndby, som dog kommer til at få det meget svært.

Jess Thorup er ved at få styr på FCK-holdet

Selvom FC København stadig halter efter både FCM og BIF, så virker der til at være mere styr på biksen end der har været tidligere på sæsonen.

FCKs pointsnit under Jess Thorup er meget tæt på FC Midtjyllands hele sæsonen, så noget tyder på, at FCK er ved at nærme sig topniveauet.

Det er vigtigt at understrege, at Jess Thorup ikke har haft ret meget indflydelse på trupsammensætningen, og de fleste forventer et transfervindue med meget aktivitet.

FCK kan overordnet set være tilfredse med præstationer og resultater i mesterskabsslutspillet med undtagelse af nederlaget på MCH Arena.

Det er som om, at FC Midtjylland har et niveau ekstra, når FCK kommer på besøg i Herning, og københavnerne blev kørt midtover i 4-0-nederlaget.

FCK besejrede for få uger siden Brøndby på udebane. Der var desværre ikke tilskuere på lægterne ved den lejlighed, men det var ikke drama, der manglede.

FCK vandt den omtalte kamp med 3-1, og Kamil Wilczek scorede selvfølgelig endnu engang imod sin tidligere klub.

Brøndby spillede en flot kamp imod FC Midtjylland

Hvis Brøndby-spillerne tager til København med masser af selvtillid, så forstår man det godt. I søndags spillede de topkamp imod FC Midtjylland hjemme på Brøndby Stadion, og det blev til en flot 3-1-sejr.

De fik endda en ringe start, da Morten Frendrup begik en hånd-forseelse i straffesparksfeltet, og det omsatte Alexander Scholz til mål.

Der gik dog ikke længe før Mikael Uhre havde udlignet til 1-1 efter en returbold, og det så for alvor positivt ud, da FCM-backen Paulinho blev smidt ud før pausen.

Brøndby scorede yderligere to gange i anden halvleg, og de blev sat ind af Simon Hedlund og Andrija Pavlovic.

Dermed er Brøndby nu et enkelt point bag FC Midtjylland på Superligaens førsteplads.

Se FC København – Brøndby IF: Online live streaming og TV

Derbyet FCK – Brøndby kan live streames på Viaplay, mens kampen i TV sendes på TV3+.