Brøndby IF – FCM live stream: Hæsblæsende opgør i Superligaen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Der er spænding for alle pengene, når Brøndby IF tager i mod FC Midtjylland, og du kan se hele kampen med live stream direkte på nettet.

Et opgør der har kæmpe indflydelse på Superligaens afgørelse

Mandag d. 14 maj bliver der spillet Superligaens hidtil mest spændende opgør mellem Brøndby IF og FC Midtjylland.

Brøndby må siges at være favoritter på hjemmebanen, for de har leveret et stabilt højt niveau hele sæsonen, hvor de kun har tabt 2 kampe hele sæsonen. Man kan heller ikke sige at FC Midtjylland har gjort det dårligt, for ulvene fra Herning ligger kun 3 point fra Brøndby.

Taber Brøndby f.eks. 1-2 til FCM vil de stadig ligge på 1. pladsen pga. bedre målscore, men de skal ikke træde mange gange ved siden af, men det bliver svært for Vestegnens krigere. Sidste gang Brøndby IF tabte var d. 20 august, hvor de led et 2-0 nederlag til AGF. Det var i øvrigt en kamp hvor Benedikt Rocker fik tildelt et rødt kort efter 25 minutter.

Brøndby har under tyske Alexander Zorninger vist store kvaliteter denne sæson. Kollektivt er Brøndby blevet et meget bedre hold, og hvis man skal kigge på aktuelle varme spillere, skal man kigge på Kamil Wilczek og Hany Mukhtar.

De varmeste spillere fra begge hold

Mukhtar har scoret 10 mål på 33 kampe, hvilket er meget godt af en midtbanespiller. Kamil Wilzcek har scoret 14 mål i 27 kampe, men de 14 mål kommer fra de seneste 16 kampe. Dermed er det en brandvarm polak, som skal prøve at hjælpe Brøndby til guld i Superligaen siden 2004/2005.

Man skal heller ikke kimse af FC Midtjyllands hold. I sidste transfervindue lejede de forstærkninger i form af Erik Sviatchenko fra Celtic FC. Den danske fodboldspiller med ukrainske rødder har tidligere spillet i klubben og har et tårnhøjt niveau i forsvaret.

FC Midtjyllands kaptajn, Jakob Poulsen, har også haft en forrygende sæson, hvor der er blevet til 8 mål og 13 assists i 33 kampe.  Han har startet inde i 31 kampe og er en uhyrlig vigtig brik for at FCM overhovedet kommer til at fungere godt som et hold.

Man skal ej forglemme Paul Onachu. Den stærke nigerianer har bestemt også haft en okay sæson med 10 mål og 2 assists på 19 kampe. Onachu er 201 cm og meget farlig i luftrummet og teknisk dygtig.

Dårlige og gode transfers

Men nu må man spørge sig selv: Hvad er der egentlig blevet af Superligaens bedst betalte spiller? Rafael van der Vaart har været total anonym i denne sæson, hvor der er blevet til 8 minutters spilletid fordelt på 2 kampe.

Han blev hentet ind i sidste sæson, hvor han kun bidrog med 2 mål og 2 assists i 15 kampe. Tager man hans erfaring og løncheck i betragtning, så må man sige, at det ikke har været en god sportslig investering for midtjyderne.

Bubacarr Sanneh skiftede i vinters fra AC Horsens til FCM og det var været et succesful skifte. Midterforsvaren fra Gambia har gjort det rigtig godt i 3-mandsforsvaret med Sviatchenko og Kian Hansen. Sviatchenko har udtalt forud for kampen mod Brøndby, at samarbejdet med Sanneh går overraskende godt og glæder sig over den 23-årige gambianers kvaliteter.

De seneste opgør mellem Brøndby – FCM

Brøndby har vundet de seneste seneste 4 opgør i mod FCM, så det er et hævntørstigt hold fra Herning der besøger Vestegnen. Du kan se frem til en topkamp i dansk fodbold, hvor der helt sikker bliver en masse fight og forhåbentlig mål.

Man skal også huske på at Brøndby IF spiller pokalfinale i mod Silkeborg d. 10 maj, hvor man formode at de stiller med stærkeste opstilling for at sikre sig et stykke sølvtøj. Ulvene fra Herning har ‘mindre minutter i benene’ efter at de røg ud til Brøndby i pokalen, og de må være mere friske end Vestegnens krigere.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Startopstillinger

Vi forventer at begge hold stiller med deres stærkeste opstilling.

Brøndby IF: Frederik Rønnow – Johan Larsson, Paulus Arajuuri, Benedikt Röcker, Anthony Jung – Christian Nørgaard, Simon Tibbling, Kasper Fisker, Hany Mukhtar – Teemu Pukki, Kamil Wilczek.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Erik Sviatchenko, Bubacarr Sanneh, Kian Hansen – Marc Dal Hende, Tim Sparv, Jakob Poulsen, Alexander Munksgaard – Mikkel Duelund, Paul Onuachu, Ogochukwu Onyeka.

Brøndby IF – FC Midtjylland: Odds

Du kan sagtens oddse på topkampen i Superligaen, hvor bet365 tilbyder disse odds:

Odds er fra 08/05 – 14.30.

Brøndby: 1.71

Uafgjort: 4.10

FC Midtjylland: 4.20

Brøndby IF – FC Midtjylland: Live streaming

Du kan se topbraget i Superligaen mellem Brøndby og FC Midtjylland. Det kræver dog en bruger hos Viaplay, hvor du kan se masser af fodbold på nettet.