Brøndby IF – FC Nordsjælland live stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Du kan se kampen mellem Brøndby IF og FC Nordsjælland direkte med live stream. Der venter en helt fantastisk kamp på Brøndby Stadion, når det unge FC Nordsjælland-hold kommer på besøg, og du kan altså følge den med online live streaming.

Ved at live streame fodbold online, så behøver du ikke længere at betale for dyre TV-pakker. Alle fodboldkampe, som du plejer at se i TV kan du meget billigere live streame online, og det er klart vores anbefaling.

Brøndby har netop besejret FC Nordsjælland

Det er ikke længe siden, at Brøndby og FC Nordsjælland mødt hinanden i Superligaen. I søndags var Right to Dream Park i Farum scenen for en helt fantastisk kamp, og hvis vi får halvt så meget underholdning denne gang, så får vi en god kamp.

Der var fuldt hus og fantastisk stemning blandt de tusindevis af medrejsende Brøndby-fans, og Brøndby-holdet gav dem noget for pengene.

Allerede efter 24 minutter var Brøndby foran 2-0 på mål af Teemu Pukki og Kasper Fisker, mens FC Nordsjælland-anfører Mathias Jensen reducerede direkte på frispark. Kort inden pausen udbyggede Kevin Mensah Brøndbys føring til 3-1, og kampen virkede afgjort.

FC Nordsjælland fik reduceret to gange i anden halvleg, men det var ikke noget til at tage point med fra kampen. Brøndby vandt 4-3, og har nu fem point ned til FCM på andenpladsen, så det ligner i den grad et mesterskab til Brøndby.

Fuldt hus venter i Brøndby

Brøndby-fansene er selvfølgelig helt oppe og ringe over deres helte, som har præsteret fantastisk i denne sæson. Derfor har de troppet op til hver evig eneste kamp, og deres udebaneafsnit er oftest udsolgt.

Der venter også en fantastisk ramme på Brøndby Stadion, når FC Nordsjælland kommer forbi, og man regner med, at samtlige billetter til kampen bliver solgt. Brøndby-fansenes opbakning har været med til at give holdet et boost, og så er det fantastisk at høre bag TV-skærmen.

? | Omklædningsrummet er klar til spillerne møder ind ??

A post shared by FC Nordsjælland (@fcnordsjaelland) on

FC Nordsjælland mangler anfører

FC Nordsjælland spillede egentlig en fornuftig kamp, men de var bare oppe imod et for stærkt Brøndby-hold som samtidigt har marginaler med sig i øjeblikket. En spiller, som imponerede i høj grad, var FC Nordsjællands anfører, Mathias Jensen.

Han har været en af Superligaens bedste spillere, men han kan ikke stille op for FC Nordsjælland imod Brøndby, da han afsoner karantæne.

FCN har som regel stærke spillere stående klar i kulissen til at tage over, men de har ikke nogen spillere på niveau med Mathias Jensen, og det kan blive problematisk på Brøndby Stadion.

Der venter et brag af en kamp, når Brøndby IF og FC Nordsjælland mødes, og du kan se kampen direkte med online live streaming.