FCK – Brøndby: Live stream og optakt

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Læs vores optakt til kampen mellem FCK og Brøndby, og se kampen online med live stream. Ved at se fodbold på nettet, så slipper du for at købe TV-pakker, og du kan live streame Superliga-kampe i god kvalitet på computer, mobil eller tablet.

Brøndby har overtaget imod FCK

FC København har domineret tungt imod Brøndby over de seneste 10 sæsoner. Siden Brøndby vandt deres seneste mesterskab i 2005, har klubben været i en tung krise, som de først er kommet ud af over de seneste par år.

Med ansættelserne af Troels Bech og Alexander Zorniger, så er Brøndby endnu en gang på vej i den rigtige retning. Brøndby-holdet har været på toppen i årets Superliga, og de har fået et overtag imod FC København.

Brøndby og FCK har mødt hinanden fire gange i denne sæson, og Brøndby har faktisk vundet samtlige fire kampe.

Endnu mere interessant er det, at Brøndby for første gang i 10 år vandt en kamp på FC Københavns hjemmebane. Med tanke på FCKs selvforståelse, så gør det virkelig ondt, når man taber til Brøndby, og det er endnu værre at tabe fire kampe på stribe.

Underholdning i vente

Siden Alexander Zorniger ankom til Brøndby, så har det været en fornøjelse at følge deres kampe. De spiller en meget underholdende form for fodbold, og deres kampe er stort set altid underholdende.

Vi kan således forvente en glimrende fodboldkamp, når FCK og Brøndby mødes søndag eftermiddag. Det seneste derby blev spillet for godt tre uger siden på Brøndby Stadion, og her vandt Brøndby kampen 2-1.

FC København kom foran 1-0 på mål af Peter Ankersen, og Robert Skov havde muligheden for at udbygge føringen, men han sparkede straffesparket på overliggeren.

Brøndby jagtede ihærdigt en udligning, og den blev sikret, da Kamil Wilczek sparkede den ind efter et flot angreb.
I slutminutter begik William Kvist et dumt frispark lige udenfor FC Københavns felt, og Hany Mukhtar scorede på fantastisk vis til 2-1, som blev kampens slutresultat.

Vi forventer altså en fremragende kamp mellem FC København og Brøndby, og vi anbefaler helt klart at se kampen online med live streaming.

Det bliver ikke meget bedre???

A post shared by Brøndby IF (@brondbyif_official) on

FCK-profil vil have sejren imod Brøndby

Nicolai Boilesen skiftede i 2016 til FC København, og forsvarsspilleren, der i øvrigt har en fortid i Brøndby som ungdomsspiller, er meget træt af de dårlige resultater imod Brøndby.

I et interview med FCK TV, fortæller Boilesen, at han føler, at FCK-holdet virkelig har forbedret sig i forårssæsonen, og de føler sig godt rustet til kampen om bronzemedaljerne, hvor de kæmper imod FCN.

Han fortæller dog også, at det nærmest ikke kunne gå dårligere end det gjorde i efteråret, og selvom de gik videre i Europa League, så var det ikke godt nok i Superligaen.

  • Det bliver super fedt. De (Brøndby, red) kæmper jo om mesterskabet, og vi kæmper om denne her tredjeplads, og udover det, så er der bare hele historien imellem Brøndby og FCK.
  • Så er der jo også en historie i sig selv i denne sæson, hvor vi har tabt fire kampe imod dem, og det vil vi gerne gøre op med.
  • Også for at drille Brøndby i mesterskabskampen, slutter Boilesen.

Nicolai Boilesen spillede i Brøndby fra han var 12 år, og skiftede i 2010 til Ajax, hvor han fik sit store internationale gennembrud. Derfor vakte det undren i Brøndby, da han i 2016 skiftede til ærkerivalerne fra FCK.

Han er blandt andet citeret for følgende i 2010: Brøndby og jeg har ikke noget udestående. Jeg føler det samme for Brøndby, som jeg gjorde inden jeg tog afsted. Det er min klub i Danmark.

Det bliver spændende at se, hvordan Boilesen og resten af FCK-holdet kommer til at gøre det i Parken, når Brøndby kommer på besøg.

FCK-fans skal komme i god tid

En stor del af oplevelsen ved at opleve FC København og Brøndby spille live er de to holds fans. Selvom der ikke var FCK-fans til det seneste derby i Brøndby, så var der stadig en fantastisk atmosfære.

Nu skal FC Københavns fans så tage revanche, og de vil gøre langt for at støtte deres helte. Onsdag meldte FC København så ud, at de opfordrer alle fans til at komme i god tid, så de kan bidrage til den flotte kulisse, som venter.

FCK-tilhængerne har forberedt en tifo på hele Unibet-tribunen (B) og hele Carlsberg-tribunen (C), og det bliver fantastisk at se, hvad de to holds har fans har forberedt til derbyet.

FCK – Brøndby: Startopstillinger

Der er stadig lidt tvivl omkring Federico Santander, som er blevet meldt tvivlsom til kampen. Det er dog sket før, at han bliver meldt tvivlsom for så at starte inde, herunder det seneste derby i Brøndby.

Man forventer følgende opstillinger hos FCK og Brøndby.

FCK: Stephan Andersen – Peter Ankersen, Dennis Vavro, Erik Johansson, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Viktor Fischer – Pieros Sotiriou, Federico Santander.

Brøndby: Frederik Rønnow – Johan Larsson, Hjortur Hermannsson, Benedikt Röcker, Nicolai Boilesen – Christian Nørgaard, Kasper Fisker, Simon Tibbling, Hany Mukhtar – Teemu Pukki, Kamil Wilczek.

Du kan se FCK- og Brøndby-spillerne gå på banen 16.00 i Parken. Der er udsolgt til kampen, men du kan se kampen med et online live stream.