FCK – Midtjylland: Live stream og startopstillinger

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC København – FC Midtjylland direkte med online live streaming. Der er to runder tilbage af Superligaen, og kampen mellem FCK og FC Midtjylland er både afgørende for guldkampen og duellen om bronzemedaljerne, så du skal selvfølgelig se kampen på nettet.

FCK vil ikke lade sig tage imod FC Midtjylland

FC København er havnet i en speciel situation før kampen imod FC Midtjylland. Da FCM og Brøndby ligger à point på førstepladsen, så kan FC København give en hjælpende hånd til FC Midtjylland i mesterskabskampen.

Afstemninger blandt FCKs fans viser, at tilhængerne håber på, at FCK taber kampen for dermed at mindske Brøndbys chancer i mesterskabskampen, men sådan forholder det sig ikke blandt spillerne.

FCK kæmper selv for at hente tredjepladsen, som giver direkte adgang til Europa League-kvalifikationen. Ender de på fjerdepladsen, så kræver det en sejr i Europa League playoff-finalen for at ende i Europa, og selvom FCK ville være store favoritter i den kamp, så skal de selvfølgelig forsøge at vinde kampen, og dermed øge deres chancer.

FCKs højre back Peter Ankersen afviser dog alle spekulation om, at FCK ikke vil give alting:

  • Der er pres på for at nå med i Europa, men en af grundene til, at det er fedt at spille i FCK er netop, at der altid er pres på. Vi skal altid præstere, vi skal altid vinde, og det her er ingen undtagelse, uanset om andre spekulerer i hvad nu hvis og hvis. Vi har haft en sæson med alt for mange udsving og neddture. Derfor skylder vi at slutte den stærkt af. Det er jeg også overbevist om, at vi kommer til, siger Ankersen til FCK.dk.

Selvom fansene måske leger med tanken om at tabe bevidst, så er det ikke et emne blandt spillere og trænere, som trods alt har en stolthed og en karriere at tænke på.

FCK og FC Midtjylland spiller målrige kampe

Vi kan se frem til en intens og underholdende kamp mellem FCK og FC Midtjylland. Udover at begge hold formentlig skal bruge en sejr for at holde sig inde i kampen om guld og bronze, så plejer FCK og FC Midtjylland at spille meget målrige kampe, når de mødes.

For 10 kampe siden blev det 0-0 på MCH Arena, men siden da har der været masser af mål. De seneste ni indbyrdes opgør mellem FCK og FC Midtjylland har budt på hele 42 kasser, hvilket svarer til et gennemsnit på 4,66 mål pr. kamp.

For omkring en måned siden mødte de to hold hinanden på MCH Arena, hvor FCK kom foran 2-0. Alligevel gav FC Midtjylland ikke op, og de endte med at vinde kampen 3-2.

Begge var i samme situation dengang, som de er i dag – kun en sejr kan bruges, og det plejer at give underholdende fodboldkampe.

FCK – FC Midtjylland: Startopstillinger

Ståle Solbakken var forståeligt meget utilfreds med med mange af sine spillere, og han vil muligvis ændre på sin startopstilling, mens FC Midtjylland formentlig vil spille med de samme 11 fra start.

FCK: Stephan Andersen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Erik Johansson, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Rasmus Falk, Jan Gregus, Viktor Fischer – Federico Santander, Pieros Sotiriou.

FC Midtjylland: Jesper Hansen – Kian Hansen, Bubacarr Sanneh, Erik Sviatchenko – Alexander Munksgaard, Jakob Poulsen, Tim Sparv, Marc Dal Hende – Mikkel Duelund, Paul Onuachu, Gustav Wikheim.

FCK – FC Midtjylland: Live stream

Kampen mellem FCK og FC Midtjylland kan live streames direkte hos Eurosport Player. Vil du hellere se fodbold i TV, så skal du slå ind på Canal 9, hvor optakten begynder kl. 17.00.