Se FC Midtjylland v FC København Online Stream

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC Midtjylland – FC København online live streaming! Danmarks to største klubber mødes torsdag aften i den danske Superliga.

Se Superliga Fodbold Online

De danske mestre fra FC Midtjylland tager imod FC København hjemme på MCH Arena i Herning, hvor der heldigvis kommer tilskuere!

Efter meget lange forhandlinger kan vi endelig få fans på de danske stadioner igen, og det bliver en fornøjelse at se.

Det bør helt klart være til FC Midtjyllands fordel, at der kommer tilskuere, men det kommer nok ikke til at gøre den helt store forskel.

FC København kan fortsat spille med om det danske mesterskab, men det vil kræve en sejr på udebane imod FC Midtjylland, hvilket bestemt ikke bliver let.

FCM og FCK mangler stjerner

Når FC Midtjylland og FCK mødes, så er det samtidig en parade af stjernespillere. De har Danmarks klart største spillerbudgetter, så det er forventet, men det er alligevel imponerende, hvor mange store spillere, der er samlet i de to klubber.

Både FCM-træner Brian Priske og FCK-træner Jess Thorup må dog se bort fra nogle af de helt store profiler.

Det er heldigivis mest på grund af karantæner og ikke skader.

FCM må undvære holdets kaptajn og styrmand Erik Sviatchenko og angriber Sory Kaba, som begge fik advarsler i mandagens kamp imod Randers, som endte 0-0.

Da Daniel Høegh stadig er skadet, så er Priske tvunget til at finde en helt ny konstellation i det centrale forsvar.

Sory Kaba kan egentlig erstattes af Junior Brumado, hvis niveau også er ganske højt. Der er dog lige Sory Kabas statistik imod netop FC København, som klart er hans yndlingsmodstander i Superligaen.

Han har mødt FC København syv gange, og han har fortsat ikke tabt imod dem. Udover, at det er blevet til imponerende fem sejre, så har Kaba scoret vanvittige seks gange i de syv kampe imod Danmarks dyreste hold.

FC København mangler både Nicolai Boilesen og Carlos Zeca, som er de to vigtigste spillere i defensiven.

Kampen kan afgøre det danske mesterskab

Der resterer syv runder af Superligaens slutspil. FC Midtylland befinder sig stadig på førstepladsen med 50 point efter 25 kampe, hvilket må betegnes som godkendt, men ikke mere end det.

De har stadig fire point ned til Brøndby, mens FC København er otte point efter. Det er voldsomt at skulle hente otte point på de danske mestre på syv kampe, men de kan hente seks af dem i de indbyrdes opgør.

FCM er ikke så godt kørende igen, så det vil måske gøre dem nervøse, hvis de taber hjemmekampen imod FCK.

Omvendt, så har FC Midtjylland vundet de seneste ni hjemmekampe imod FC København,