Se Liverpool – Midtjylland på nettet med live streaming og TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Liverpool – FC Midtjylland online med live streaming! Live streaming af fodbold bliver mere og mere populært i Danmark, og hvis du har tænkt dig at se Champions League-kampen mellem Liverpool og FC Midtjylland, så bør du overveje online live streaming.

For dansk fodbold bliver det en speciel tirsdag aften. Det skyldes selvfølgelig, at de danske mestre fra FC Midtjylland skal møde et af Europas bedste fodboldhold i form af Liverpool.

Under normale omstændigheder havde der ventet FCM-spillerne en vanvittig oplevelse med over 50.000 vilde Liverpool-fans på Anfield, men det tillader den nuværende siutation selvfølgelig ikke, så der vil ikke være nogle tilskuere på det flotte stadion.

Det bør helt klart være til FC Midtjyllands fordel omend de går glip af en helt fantastisk oplevelse. Når alt kommer til alt, så ligger kampen selvfølgelig til Liverpool, og det ville næsten være en sensation, hvis FC Midtjylland vandt kampen.

FCM vendte nederlag til sejr

FC Midtjylland har et meget tæt kampprogram, men træner Brian Priske havde alligevel valgt at stille med et meget stærkt hold i lørdagens Superliga-kamp imod Brøndby.

De danske mestre spillede dog en elendig første halvleg, og det så for alvor svært ud, da Jesper Lindstrøm gjorde det til 2-0 tidligt i anden halvleg.

Herefter var det dog som om, at FC Midtjylland fuldstændig overtog initiativet. Først reducerede Anders Dreyer til 2-1, hvorefter Pione Sisto sparkede et frispark direkte i kassen til 2-2.

Det afgørende mål blev scoret i overtiden, da Marvin Schwäbe ikke kunne holde Erik Sviatchenkos hovedstød.

FCM var bestemt ikke uheldige med at slippe fra Brøndby Stadion med en 3-2-sejr for præstationen var ikke ret god.

Man må håbe for Ulvene, at de har haft fokus på Liverpool-kampen.

FC Midtjylland slipper for Virgil van Dijk

Liverpool må undvære holdets måske vigtigste spiller. Det drejer sig selvfølgelig om Virgil van Dijk, som i de seneste par år har været verdens nok bedste forsvarsspiller.

Han er formentlig ude i resten af sæsonen. Foruden hollænderen, så må Liverpool også klare sig uden Thiago, Andy Robertson, Joel Matip og Alex Oxlade-Chamberlain.

Hos FC Midtjylland er der i øvrigt tvivl om landsholdsmålmand Jesper Hansen, som ellers har gjort det fantastisk for midtjyderne.

Hvis ikke han bliver klar, så får Mikkel Andersen en sjælden kamp. Han stod i øvrigt for FC Midtjylland, da de i 2016 besøgte Manchester United på Old Trafford, hvor han pillede et straffespark.

Pione Sisto er den anden spiller tilbage fra dengang, hvor den nuværende assistenttræner Kristian Bach Bak også var med på bænken.

Se Liverpool – FC Midtjylland Online Live Stream & TV

Kampen mellem Liverpool og FC Midtjylland kan live streames online eller ses i TV.

Ønsker du at live streame Liverpool – FCM online, så kan du gøre det på Viaplay.

Derudover sendes kampen også på TV3+.