LIve Stream Landskampen Danmark – Wales Online EM 21

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Danmark – Wales online live streaming eller TV! Der venter en stor landskamp lørdag aften, når vi går på banen i Amsterdam, og du har muligheden for at se hele kampen på nettet.

Efter den festlige forestilling imod Rusland, så er der lagt op til endnu et brag af en kamp, når vi møder Wales lørdag aften.

Vi går ind til kampen som favoritter, men Wales er ikke en nem modstander, og det kunne meget vel blive en tæt kamp.

Det er ikke til at sige, hvor mange danske fans, der kommer til at være på Johan Cruijjff Arena i Amsterdam, men der kommer som minimum omkring 2.500.

Danmark og Wales mødes i Amsterdam

Den første af de otte 1/8-finaler spilles lørdag aften i Amsterdam, hvor Danmark og Wales mødes. Det er en gentagelse af opgørene fra Nations League-turneringen, hvor vi vandt 2-0 over dem hjemme i Århus, mens vi vandt 2-1 på Cardiff City Stadium.

I forhold til dengang mangler vi selvfølgelig vores store stjernespiller, men omvendt, så har resten af de danske drenge vist sig meget flot frem under EM.

Mens Danmark lige akkurat klarede sig videre på en bedre målscore end Rusland og Finland, så gik Wales videre med fire point.

De slog Tyrkiet med 2-0, mens de spillede 1-1 imod Schweiz. Dermed gjorde det ikke noget, at de tabte 1-0 imod Italien i den sidste kamp.

Walisernes hold er bygget op omkring en meget stram organisation, og man kan vel sammenligne dem lidt med et hold fra den nederste halvdel i Premier League.

Den danske stab er udemærket klar over, hvad der venter dem.

Danmark skal spille hurtigt

Der er som sagt ikke den store tvivl om, at Danmark kommer til at have bolden i størstedelen af tiden, da Wales meget gerne stiller sig dybt.

Danmark vil med stor sandsynlighed ikke spille med høje bolde i feltet medmindre vi er bagud i slutfasen.

Det handler i højere grad om at spille hurtig fodbold med få berøringer for på den måde at flytte waliserne ud af position.

Wales er bestemt ikke et nemt hold at spille imod, men vi er stærkere mand for mand. Vi forventer umiddelbart at se den samme startopstilling som imod Rusland.

Det kan dog sket, at landstræneren går tilbage til den mere vante 4-3-3.

Se Danmark – Wales: TV og Live Stream

Hvis du vil se landskampen Danmark – Wales i TV, så skal du slå ind på DR1, som findes i alle danske TV.

Derudover kan du live streame kampen på DR TV, hvilket både er gratis og nemt.