Se Danmark – Finland Online | Live Stream | Landskamp | TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Danmark – Finland online med live stream! Danmarks første kamp ved EM 2021 spilles lørdag aften i Parken, og du kan se hele landskampen på nettet med både mobil, tablet og computer.

Vi skal endelig have gang i EM i fodbold, som afholdes i en lang række byer rundt omkring i Europa. Heldigvis er København en af disse, så de danske drenge kan se frem til en solid opbakning til landskampen imod Finland.

Danmark kan få en helt fantastisk start på EM-slutrunden, hvis vi formår at besejre Finland, hvilket vi selvfølgelig skal være i stand til.

Mens det danske landshold hører til blandt de absolut bedste hold i Europa, så er Finland et niveau eller to under Danmark.

Dansk sejr bringer os tæt på avancement

Danmark er som bekendt kommet i gruppe med Finland, Belgien og Rusland, hvilket bestemt er en god lodtrækning.

Hvis vi sikrer de tre point i den første kamp imod Finland, så vil vi stå med rigtigt gode muligheder for at avancere fra gruppen.

Gruppens to bedste hold går direkte til 1/8-finalerne, men man kan faktisk også spille sig videre på en tredjeplads.

De fire bedste treere går nemlig også videre, og her forventes det ikke, at man skal bruge ret meget mere end tre point.

Det er dog en klar fordel, at gå videre på en første- eller andenplads, da man kan forvente at møde et dårligere hold.

Danmarks næste kamp på er torsdag, hvor vi møder en af EM-favoritterne Belgien. Vi afslutter gruppespillet imod Rusland, og vi har endda været så heldige at vinde lodtrækningen således, at kampen spilles i København og ikke Sankt Petersborg.

Live Stream Landskampen Danmark – Finland på DR TV

Et kig på Finlands landshold

Når de finske spillere på banen i Parken, så skriver de finsk fodboldhistorie. Det finske landshold har aldrig nogensinde været med til en stor slutrunde, og de har aldrig nogensinde ligget højere end 33. pladsen på FIFAs verdensrangliste.

De ligger i skrivende stund placeret som verdens 54. bedste landshold, mens Danmark er noget placeret på 10. pladsen.

Det er ikke fordi, at Finland vælter sig i store profiler, og der er rigtigt mange af de finske spillere, som har været forbi Superligaen.

Den største profil er nok den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki, som med sine 30 mål for Finland er den mest scorende landsholdsspiller nogensinde.

Det siger en hel masse om Finlands niveau, at Vejle-spilleren Juhani Ojala og Esbjerg-spillerne Pyry Soiri og Joni Kauko er blandt de bærende spillere på holdet.

Det vil faktisk være en katastrofe, hvis ikke Danmark hjemme i Parken formår at besejre Finland i en så stor EM-kamp.

Se landskampen Danmark – Finland online live stream!