Se Danmark – Belgien Online: Live Stream Landskampen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Landskampen Danmark – Belgien Online Live Streaming og TV! Du kan se alle kampe fra EM i fodbold 2021 online med live streaming!

Danmark spiller den sværeste kamp i gruppespillet under EM, når vi møder Belgien. Til gengæld har vi hjemmebanefordelen, da landskampen spilles i Parken, så mon ikke de danske drenge kan byde de belgiske favoritter op til dans.

Belgien kommer med superstjerner som Romelu Lukaku, Eden Hazard og Kevin De Bruyne, så der venter naturligvis Danmark en ekstremt svær kamp.

Hvis bare vi får et enkelt point, så står vi med ekstremt gode muligheder for at gå videre til 1/8-finalen.

Danmark har haft det svært imod Belgien

Belgien er bestemt ikke en favoritmodstander for Danmark. Udover, at de selvfølgelig har et vanvittigt hold med flere af verdens bedste spillere, så har vi netop tabt to kampe imod Belgien i Nations League-turneringen.

Vi tog ligeledes imod Belgien hjemme i Parken i landstrænerens første landskamp, og her blev det desværre til et nederlag på 2-0.

Allerede efter ni minutter scorede midtstopperen Jason Denayer efter oplæg fra Dries Mertens, men på trods af den svære start, så var det en relativt jævnbyrdig kamp.

Danmark havde dog svært ved at skabe de store chancer, og kampen blev lukket, da Dries Mertens scorede til 2-0 i slutningen af kampen.

To måneder senere skulle vi så møde Belgien på udebane. Denne gang skulle Belgien kun bruge tre minutter på at bringe sig foran, men vi udlignede kort efter, så den stod 1-1 ved pausen.

Kampen gik amok i anden halvleg, og Belgien vandt kampen med 4-2.

Belgien stillede op i 3-4-2-1 ved begge lejligheder, og det forventes de også at gøre denne gang.

Det er nok sidste chance for Belgiens gyldne generation, hvis de skal vinde en stor turnering, omend de også vil være blandt favoritterne ved VM 2022.

Danmark skal løbe dybt imod Belgien

Belgien har klassespillere over hele linjen, så det er bestemt ikke nemt at slå dem. Hvis man skal finde en svaghed hos belgierne, så er det deres tunge midterforsvar, hvor de har aldrende spillere som Toby Alderweireld og Jan Vertonghen.

Omvendt har Danmark nogle ekstremt hurtige kantspillere, som bør være i stand til at løbe dybt bag dem.

Hvis Danmark kan få sendt en af de to kanter om bag Belgiens forsvar, så skal der være ganske gode muligheder for at skabe chancer.

Omvendt, så skal den danske bagkæde heller ikke komme for langt frem på banen. Selvom Lukaku er en tung fyr, så er han faktisk også meget hurtig.

Både Eden Hazard og Kevin De Bruyne har siddet ude med skader op til EM, men vi regner desværre med, at de bliver klar.

Se Danmark – Belgien: Live Stream og TV til Landskampen

Danmark – Belgien sendes på TV3, og du kan live streame kampen på Viaplay.