Se Danmark – Rusland Online: Live Stream Landskampen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

EM i Fodbold 2021: Se landskampen Danmark – Rusland med online live streaming og TV! Danmarks landshold spiller mandag aften den tredje og sidste kamp i gruppespillet ved EM-slutrunden imod Rusland.

Landskampen spilles endnu engang hjemme i Parken, og der er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at slå et sløjt russisk landshold.

Det er bestemt ikke ofte, at Danmark og Rusland mødes i en landskamp. Det er faktisk kun sket engang før siden Rusland blev en selvstændig nation.

Dengang tabte Danmark med 2-0 imod Rusland, og det kan vi passende revanchere mandag aften, når det går løs i Parken, hvor forventes at komme omkring 15.000 fans til landskampen.

Se EM i Fodbold Online – Live Streaming & TV

Danmark skal holde styr på russisk tank

Spiller for spiller, så har Danmark et væsentligt bedre hold end Rusland. Mens størstedelen af vores spillere er på kontrakt i de helt store europæiske klubber, så holder stort set alle de russiske spillere til i hjemlige klubber.

Ganske vist er den russiske liga god for nogle store klubber, men niveauet er bare ikke så højt som i Premier League, Bundesligaen, Serie A og La Liga, hvor danskerne kommer fra.

Rusland spiller ikke særligt kompliceret, men det er ikke nødvendigvis nemt at forsvare sig imod. Deres største våben er boksangriberen Artem Dzyuba, som både er anfører og topscorer for Rusland.

Han er blandt de bedste boksspillere i Europa, og med sine 196 cm, så får Simon Kjær og Andreas Christensen meget svært ved at holde styr på ham.

Han har scoret 29 mål og lagt op til 15 i sine 51 landskampe for Rusland. Set over de seneste tre år har Zenit-angriberen scoret omkring et mål pr. kamp for Rusland.

En anden russisk profil, som vi skal få styr på, er Aleksandr Golovin, som spiller i Monaco. Han er en teknisk dygtig midtbanespiller, som er virkelig dygtig til at finde sine medspillere.

Målscoreren kan blive afgørende

Det er som sagt den tredje og sidste gruppekamp for Danmark under EM i fodbold. Der er fortsat utroligt mange scenarier i forhold til landsholdets videre værd under EM-slutrunden, og det er generelt ikke nemt at forudsige, hvem man skal møde.

Den nye EM-struktur gør som bekendt, at fire af de seks bedste treere også går videre til 1/8-finalerne.

Der er dog stor forskel på, hvem man kommer til at møde alt efter placeringen i gruppen, og her kan målscoreren vise sig at have stor betydning.

Derfor håber vi på at se et dansk landshold, som har mod til at jagte det næste mål uanset om vi ikke er tvunget til det.

Se Landskampen Danmark – Rusland: Live Streaming og TV

EM-landskampen Danmark – Rusland kan live streames online på Viaplay, og kampen vises i TV på DR1.