FCK – KuPS: Live streaming, optakt og startopstillinger!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

FC København og KuPS mødes i Europa League-kvalifikationen, og du kan se kampen direkte med live stream. FCK vandt det første opgør på udebane med 1-0, men derfor venter der stadig en spændende returkamp, som de for alt i verden ikke må tabe, og du kan se FCK – KuPS med online live streaming!

FCK er ikke på toppen

FCK vandt det første opgør imod KuPS med 1-0, og har dermed banet vejen til at gå videre til anden runde af Europa League-kvalifikationen. FCK dominerede kampen, og havde også chancer til mere end et mål, men de var uskarpe foran målet.

I mandags skulle FCK så spille deres første kamp i Superligaen, og det gik ikke som planlagt. De var på hjemmebane imod AC Horsens, og det lignede på forhånd en hjemmesejr.

FCK var spilstyrende, men uden at være helt dominerende, som man har set i tidligere sæsoner, når FCK var på hjemmebane. Det lignede på mange måder deres kampe fra sidste sæson, hvor holdet virker tungt og usammenspillet.

FCK tabte kampen 2-1, og de har derfor sat sig selv under pres i Superligaen, hvor der allerede nu er afstand til de andre tophold.

KuPS er dog langt fra skræmmende, og med FCKs europæiske rutine, skal de selvfølgelig vinde kampen relativt let.

KuPS har vundet én gang på udebane i Europa

Finske KuPS er nemlig ikke en særligt skrap modstander. De har været med i Europa League-kvalifikationen med jævne mellerum, men det er ikke særligt imponerende, hvad de har opnået.

13 gange har KuPS siden 1959 spillet 13 europæiske dobbeltopgør, og de er kun gået videre tre gange samlet. Kuriøst nok, så skete det første gang i 1978, hvor de slog B1903 ud med en samlet sejr på 6-5. Herefter mødte de Esbjerg fB, som sendte dem ud 6-1.

Før denne sæson var deres sidste europæiske kampagne i 2012, hvor de faktisk slog to modstandere ud i de indledende runder af Europa League-kvalifikationen.

I første omgang slog de walisiske Llanelli ud med 3-2, og derefter gik vandt de over Maccabi Netanya på udebanemål. Siden blev de slået ud 6-1 af Bursaspor.

FC København skal virkelig formå at gå videre imod KuPS, og det ville være direkte katastrofalt, hvis ikke de gik videre til næste runde af Europa League-kvalifikationen.

Du kan selvfølgelig se FCK – KuPS med live stream!

FCK – KuPS: Startopstillinger

Det er endnu ikke til at sige, hvordan de to hold stiller op, men vi forventer følgende startopstillinger til FCK – KuPS:

FCK: Stephan Andersen – Peter Ankersen, Denis Vavro, Sotirios Papagiannopoulos, Nicolai Boilesen – Robert Skov, Carlos Zeca, Rasmus Falk, Viktor Fischer – Dame N’Doye, Kenan Kodro.

KuPS: Otso Virtanen – Henri Toivomaki, Lum Rexhepi, Luis Murillo, Juho Pirttijoki – Petteri Pennanen, Joni Makela, Ville Saxman, Ilmari Niskanen – Rasmus Karjalainen, Ats Purje.

Sådan live streamer du FCK – KuPS!

Hvis du vil live streame FCK – KuPS, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.