Se Arsenal – Villarreal: Live Streaming & TV Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Europa League Fodbold: Arsenal – Villarreal Live Streaming! Vi skal have fundet en vinder i Europa League-semifinalen, hvor Arsenal og Villarreal mødes på Emirates Stadium i London.

De to hold spillede den første af de to semifinaler for en uge siden i Spanien, hvor Villarreal vandt 2-1 efter en meget dramatisk fodboldkamp.

Udgangspunktet er selvfølgelig bedst for Den Gule Ubåd, men der skal ikke meget til før Arsenal går videre.

En sejr på 1-0 er som bekendt nok for Mikel Artetas Arsenal-hold, som virkelig er under pres for at gå videre og vinde Europa League.

Arsenal og Villarreal jagter Champions League

Da UEFA for nogle år tilbage valgte at give en Champions League-plads til vinderen af Europa League, så blev turneringen pludselig ekstra interessant – særligt for store, engelske klubber som Arsenal.

Tidligere ville The Gunners, i deres nuværende situation, nok have satset alt på Premier League i håb om at komme i top fire, og dermed kvalificere sig til Champions League.

På grund af ændringen er det tydeligt, at Arsenal hele tiden har satset på Europa League. De ender håbløst i Premier League, men det vil faktisk redde sæsonen fuldstændigt, hvis de går hen og vinder EL, og dermed kommer i næste sæsons Champions League.

For en klub af Arsenals størrelse, så er det helt nødvendigt at spille Champions League-fodbold på grund af indtægterne og for at hente de bedste spillere.

Villarreal er klub af mindre størrelse, hvorfor Champions League som sådan ikke er en nødvendighed. Når det er sagt, så er der ingen tvivl om betydningen for både spillerne og klubben.

Manchester United venter i Europa League-finalen

Mens det i første omgang handler om at vinde torsdagens semifinale, så venter der en meget svær finalemodstander.

Vi tillader os at satse på, at Manchester United formår at spille sig i finalen, da de vandt det første opgør på hjemmebane med hele 6-2 over Roma.

Uagtet om det bliver Villarreal eller Arsenal, der vinder denne semifinale, så vil Manchester United være favoritter til at vinde finalen.

Arsenal var i øvrigt i Europa League-finalen for to år siden, men den blev tabt imod Chelsea i Baku.

Unai Emery er nøglen for Villarreal

Der er ingen tvivl om, at Arsenal – spiller for spiller – har et stærkere mandskab, men de har ikke nødvendigvis det bedste i skrivende stund.

Mens Mikel Arteta stadig kæmper meget hårdt for at få sine taktiske ideer ind hos spillerne, så har Villarreal-træner Unai Emery det noget nemmere.

Villarreal har vundet 12 af 13 kampe i Europa League, og de fleste kan nok huske Emerys Sevilla-hold, som vandt Europa League tre gange på stribe i 2014, 2015 og 2016.

Hans ophold i Arsenal blev ikke godt, men der er ingen tvivl om, hvor dygtig en træner, han er – særligt i Europa League!

Se Arsenal – Villareal: Live Streaming og TV

Europa League-semifinalen Arsenal – Villarreal kan live streames online på Eurosport Player, mens kampen vises på 6’eren i dit TV.