Se Europa League Finalen 2021 Online: Manchester United – Villarreal Live Stream & TV

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Europa League Finalen 2021 Villarreal – Manchester United Online Live Streaming og TV! Onsdag aften spilles der finale i Europa League, når Villarreal og Manchester United mødes i Gdansk, og du kan selvfølgelig live streame kampen online.

Villarreal står i deres første europæiske finale nogensinde, og det bliver bestemt ikke mindre spændende af, at de skal møde mægtige Manchester United.

Manchester United er blandt verdens største klubber, hvorfor Europa League ikke for alvor rykker noget i det store billede, men i forhold til Ole Gunnar Solskjærs projekt i klubben, så er det vigtigt at sikre en titel.

For Villarreal kan man argumentere for, at det er den største kamp i historien. Det er dog ikke sådan, at de er totalt undertippede, og slet ikke kan vinde finalen, for de har spillet god fodbold i denne sæson.

Europa League-finalen er historisk for Villarreal

Det er som sagt første gang nogensinde, at Villarreal er med i en europæisk finale. De var meget tæt på tilbage i 2006, hvor de mødte Arsenal i Champions League-semifinalen.

Et brændt straffespark af Juan Roman Riquelme gjorde dog, at Villarreal glippede chancen. De fik en form for hævn, da de besejrede Arsenal i Europa League-semifinalen.

Selvom Villarreal har haft et stærkt fodboldhold i mange år, så er det bestemt ikke en særligt stor klub.

Klubben holder til i en by med 50.000 indbyggere, hvorfor deres muligheder burde være begrænsede, men den bliver drevet meget fornuftigt af ejer Fernando Roig Alfonso.

De har en bundsolid trup med meget erfaring, og så har de jo en træner, som er kongen af Europa League.

Unai Emery star i sin femte Europa League-finale på kun otte sæsoner. Han vandt turneringen med Sevilla i 2014, 2015 og 2016, mens det dog blev til et finalenederlag med Arsenal i 2018.

Villarreal har aldrig nogensinde vundet en stor pokal, da vi ikke regner hverken Tercera Division eller Intertoto Cup som noget særligt.

Klubbens bedste sportslige resultater er La Liga-andenpladsen i 2008 og så Champions League-kampagnen i 2005/2006 som endte i semifinalen.

Manchester United er favoritter

Der hersker slet ingen tvivl om, at Manchester United har det stærkeste hold. De kan hente spillere på et niveau, som Villarreal kun kan drømme om, og træner Ole Gunnar Solskjær har efterhånden fået sat holdet solidt op.

Manchester United-holdet skuffede fælt i Champions League-gruppespillet, hvor de endte på tredjepladsen.

Kigger man alene på 2021, så har de dog leveret fremragende resultater. De er det eneste hold, som har kunne spille lige op med Manchester City over flere kampe, og de ligger fortjent på andenpladsen i Premier League.

Hvis man skal argumentere for Villarreal-sejren, så skal man kigge på trænerbænkene. Ole Gunnar Solskjærs største præstationer som træner er at vinde Tippeligaen med Molde, og det står i skarp kontrast til Villarreal-manager Unai Emery.

Emery står i den femte Europa League-finale på otte sæsoner, og han har gentagende gange bevist, hvor dygtig han er i Europa.

Hans Villarreal-hold har spillet 14 kampe i Europa League i denne sæson – 12 af dem er vundet, mens to er endt uafgjort.

Europa League finalen 2021: Villarreal – Manchester United Live Stream & TV

Europa League-finalen 2021 kan live streames på Eurosport Player. I TV vises Villarreal – Manchester United på 6’eren.