FCK – Manchester United Live Stream: Se FCK – Man U Her!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se FC København – Manchester United på nettet med live streaming. Når FC København og Manchester United mødes mandag aften i Europa League, så skal du selvfølgelig se med.

Hvis du tilhører den gruppe, som ikke længere ser fodbold i TV, så har du heldigvis muligheden for at live streame kampen online.

FC København står overfor en af de største kampe i klubbens historie. Det er første gang, at de er med i en europæisk kvartfinale, men man kan argumentere for, at en 1/8-finale i Champions League kan være større end en kvartfinale i Europa League.

Kampen afvikles i Köln, da UEFA har besluttet, at de resterende kampe i Europa League skal spilles i Tyskland.

Derudover, så spilles der kun et enkelt opgør i stedet for to.

Det kan vise sig at være godt for FC Københavns chancer for videre avancement, hvilket slet ikke er umuligt.

FCK har tidligere slået Manchester United

Året er 2006, og FC København har netop kvalificeret sig til Champions League for første gang. De første tre kampe i gruppespillet kastede kun et enkelt point af sig, men i den fjerde kamp tog FC København imod Manchester United foran et propfyldt Parken.

Alex Fergusons Manchester United-hold bestod af spillere som Wayne Rooney, Cristiano Ronaldo og Ryan Giggs, men FC København endte højest overraskende med at vinde kampen 1-0 på mål af Marcus Allbäck.

Det hører dog med til historien, at FCK havde 40.000 fans i ryggen den aften. Der kommer til at være fuldstændigt stille mandag aften, men det bør være til FCKs fordel.

FCK-profiler viste sig flot frem

Efter en skuffende Superliga-sæson blev afsluttet, så kunne FCK se frem imod Europa League-kampen, og det var tydeligt, at spillerne havde godt af nogle fridage.

Andreas Bjelland var tilbage i midterforsvaret med Nicolai Boilesen som venstre back, og de spillede begge en flot kamp.

De fleste kender til spillernes normale niveau, men sæsonen har været fuldstændig ødelagt af skader.

Det samme kan man sige om Jonas Wind, som i den grad bliver ved med at udvikle sig.

Han scorede først to kasser inden han lagde op til Rasmus Falks 3-0-scoring, og var dermed kampens helt store spiller.

Omvendt, så var det tydeligt, at Istanbul Basaksehir-spillerne ikke var lige så tændte som deres danske modstandere.

Særligt imod kampens afslutning var det som om, at tyrkerne havde givet op, og det gav selvfølgelig FCK gode arbejdsforhold.

Nu venter der så en helt anderledes opgave imod Manchester United, men Ståle Solbakken kommer nok til at stille op på nogenlunde samme måde.

En ide kunne dog være at sætte Jens Stage ind i stedet for Robert Mudrazija på den centrale midtbane.

Sådan live streamer du FC København – Manchester United

Du kan live streame Europa League-kampen mellem FCK og Manchester United med en bruger hos Viaplay.