Se Celtic – FC København Online Med Live Streaming

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Celtic – FC København med online live streaming.

Torsdag aften byder endnu engang på Europa League. De danske mestre fra FC København spiller på udebane imod de skotske mestre fra Celtic.

Der venter en meget svær kamp for Ståle Solbakkens mandskab, som bestemt ikke spiller godt for tiden.

Omvendt er Celtic totalt dominerende i skotsk fodbold, og de har tilmed fået nogle meget flotte resultater i Europa League, så der er ingen tvivl om, at Celtic er favoritter til at gå videre til den næste runde i Europa League.

Alt kan dog ske i fodbold, og det ville bestemt ikke være en sensation, hvis FC København formår at spille sig videre.

Celtic startede som lyn og torden i København

Det første opgør mellem Celtic og FC København blev spillet for en uge siden i Telia Parken i København.

Der var fuldstændigt udsolgt og en fantastisk kulisse på Danmarks nationalstadion, men det virkede ikke som om FCK var kommet ordenligt ud af omklædningsrummet.

Allerede efter få sekunder fik Celtics angriber Odsonne Edouard en helt åben chance, men FCK-målmand Karl-Johan Johnsson redede bolden flot.

Celtic havde yderligere chancer i løbet af kort tid, og efter 14 minutter gik den ikke længere, da topscorer Edouard chippede bolden over Johnsson.

Celtic var foran 1-0 ved pausen, men FCK kom langt bedre med efter pausen. Først fik de udlignet på et flot mål af Dame N’Doye, og derefter fik Jens Stage muligheden for at bringe dem foran fra straffesparkspletten, men han brændte desværre.

Med 1-1 i den første kamp, så skal FCK som minimum score en enkelt gang på Celtic Park, hvor Celtic normalt er meget stærke.

Profiler sidder ude hos Celtic og FCK

Både Celtic og FCK må undvære nogle vigtige spillere til kampen torsdag aften. Hos Celtic er der tale om anfører Scott Brown, som blev udskiftet i Parken, og siden ikke har været på banen.

Han er en af de bedste og vigtigste spillere på Celtic-holdet, og er derfor et kæmpe tab for dem.

Hos FC København er der – foruden de langtidsskadede Nicolai Boilesen, Jonas Wind og Robert Mudrazija – tale om Viktor Fischer.

Han har ikke været på banen i 2020 endnu, og det er meget tydeligt, at FCK mangler en kreativ spiller som han, da Rasmus Falk ikke kan kreere ret meget på egen hånd.

Se Celtic – FC København: Live Streaming

Hvis du ikke ser fodbold i TV, så kan kampen mellem Celtic og FC København live streames hos Dplay.