Danmark – Østrig Live Streaming: Se Landskampen Online!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Danmark – Østrig online live streaming!

Danmark spiller tirsdag aften landskamp i VM-kvalifikationen, når vi tager imod Østrig hjemme i Parken i København.

Danmark besejrede Østrig med 4-0 på udebane i det omvendte opgør, men det bliver næppe lige så nemt denne gang.

Selvom Østrig bestemt ikke har præsteret særligt godt i VM-kvalifikationen indtil videre, så har de stadig et ganske fint hold med mange gode spillere.

Det ændrer selvfølgelig ikke på, at Danmark er stærkere, og vi går ind til landskampen som klare favoritter.

Danmark vandt 4-0 i Østrig uden problemer

Da der blev trukket lod til VM-kvalifikationen, så blev Danmark og Østrig vurderet til at være gruppens to stærkeste hold.

Mens Danmark har smadret al modstand, så har Østrig skuffet fælt. De har allerede udspillet deres chance for førstepladsen, mens de dog stadig har håb om at kvalificere sig igennem andenpladsen, som giver en plads i Playoff.

Der var dog lagt op til en svær kamp, da vi mødte Østrig på udebane i gruppens tredje kamp.

Første halvleg var meget jævnbyrdig, og ingen af de to hold spillede sig frem til de helt store chancer.

Efter 55 minutters spil valgte Kasper Hjulmand at sætte Andreas Skov Olsen på banen i stedet for Yussuf Poulsen, og allerede to minutter efter havde Skov Olsen scoret til 1-0.

Efterfølgende blev Østrig kørt helt over. I løbet af 15 minutter scorede Joakim Mæhle, Pierre-Emile Højbjerg og Skov Olsen et mål hver, og så var den kamp lukket.

Østrig har store profiler

Det kan virke en smule underligt, at Østrig ikke har præsteret bedre. Kigger man på spillertruppen, så er der ganske meget kvalitet, og de bør være stærkere end både Skotland og Israel.

Størstedelen af spillerne holder til i Bundesliga-klubber, mens de faktisk også er reprænteret i både Real Madrid og FC Barcelona.

Deres klart bedste spiller er selvfølgelig David Alaba, der har en mere offensiv rolle på landsholdet, mens deres mest spændende talent er 18-årige Yusuf Demir, som netop er skiftet til Barcelona.

Derudover kender de fleste nok Bologna-spilleren Marko Arnautovic og Bayern-spilleren Marcel Sabitzer.

Østrigs store problem er målmandsposten, da ingen af deres tre keepere er særligt dygtige.

Se Landskampen Danmark – Østrig: Online Live Streaming & TV

Du kan se landskampen mellem Danmark og Østrig med online live streaming på Discovery+.

Vil du hellere se landskamp i TV, så kan du gøre det på Kanal 5.