Holland – Danmark Live Stream: Se Landskamp Her!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Landskampen Holland – Danmark kan live streames på nettet! Efter en lang pause, så skal vi endelig se det danske landshold i aktion, når vi spiller venskabskampe imod første Holland og så Serbien.

I første omgang skal de danske spillere en tur til Amsterdam for at spille på det stadion, hvor vi besejrede Wales ved EM-slutrunden.

Vi har gode minder fra stadionet, men der venter os en meget sværere kamp denne gang.

Hvad kan vi forvente af Holland?

Holland har ikke længere en af verdens bedste landshold, som de ellers har haft over flere årgange. De skuffede ret fælt under EM-slutrunden, hvor de – ligesom Danmark – også havde fordelen af at spille deres gruppekampe på hjemmebanen i Amsterdam.

De havde ikke de store problemer med at besejre Ukraine, Østrig og Nordmakedonien, og de gik indtil 1/8-finalen imod Tjekkiet som favoritter.

De tabte dog den kamp med 2-0, og så måtte de skuffende rejse hjem fra EM.

Der er ikke sket det helt store med den hollandske trup siden da. De har et teknisk meget stærkt hold, som generelt spiller god fodbold.

Der er selvfølgelig nogle enkelte verdensstjerner, men der mangler noget i offensiven. Memphis Depay, som ikke får spilletid i FC Barcelona, er den store profil, som scorer en god sjat af deres mål, men det er ikke så skræmmende igen.

Danmark har det svært imod Holland

Generelt set har vi haft det ekstremt svært imod Holland. Vi vandt ganske vist den seneste landskamp imod dem, hvilket skete til EM i 2012.

Skal man finde en tidligere sejr imod Holland, så skal vi helt tilbage til 1967, hvor vi slog dem 3-2 i Københavns Idrætspark.

Kigger man på de to mandskaber lige nu, så er der ikke den helt store kvalitetsforskel. Vi har selvfølgelig ikke en stjerne som Virgil van Dijk på holdet, men vi har alligevel solide spillere på de fleste positioner.

Se Holland – Danmark: Live Stream Landskampen

Du kan se landskampen Holland – Danmark med online live streaming og i TV.

Ønsker du at se fodboldkampen i TV, så skal du slå ind på Kanal 5. Vil du live streame kampen online, så kan du gøre det på Discovery+.