Se Skotland – Danmark Online: Live Stream til Landskampen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen mellem Skotland og Danmark med online live streaming. Danmarks sidste kamp i VM-kvalifikationen 2022 spilles mandag aften, når vi møder Skotland på udebane.

For Danmark har landskampen ikke den helt store betydning, da vi allerede har sikret vores VM-plads for længe siden.

Skotland kommer til at gå videre til playoff-runden, da de ender på andenpladsen i gruppen, og på den måde er kampens resultat ikke så vigtigt igen.

Det ændrer dog alligevel ikke på, at Danmark har muligheden for at sætte en rekord, som næppe bliver slået lige foreløbeligt, hvis vi vinder kampen.

Allerede nu, har det været en historisk VM-kvalifikation, og selvom modstanderne ikke har været fra øverste hylde, så er det stadig vildt imponerende.

Danmark er ramt af skader blandt angriberne, men vi er alligevel et bedre hold end Skotland, som ikke har været imponerende i 2021.

Danmark slog Skotland uden problemer i Parken

Det er godt to måneder siden, at den omvendte kamp mellem Danmark og Skotland blev spillet i Parken i København.

Efter 15 minutter var Danmark foran 2-0 efter mål af Daniel Wass og Joakim Mæhle, hvorefter kampen blev meget rolig.

Skotland havde aldrig rigtigt muligheden for at true Danmark, og vi var nogenlunde tilfreds med resultatet, så vi satsede heller ikke meget.

Skotterne kan være svære at bryde ned, hvis de har et brugbart resultat at forsvare, men hvis man først kommer foran imod dem, så er det ikke en stærk modstander.

Vi regner dog med, at Skotland er mere offensive i deres udtryk, når de spiller på hjemmebane.

Vild stemning på Hampden Park i Glasgow

Stemningen til Danmarks landskampe har været fremragende i det seneste års tid. Parken er propfyldt hver gang, at Danmark spiller, og det løfter virkelig holdet.

Der er ikke den samme hype omkring Skotland, men deres fans formår altid at skabe en god atmosfære.

Der er ikke restriktioner til kampen, og der var flere end 50.000 tilskuere til Skotlands seneste hjemmekamp imod Israel, som blev vundet med 3-2.

Der bør komme endnu flere til landskampen imod Danmark, selvom betydningen af kampen er mindre.

Danmark er blevet ramt af skader i de seneste par uger, så foruden Martin Braithwaite, må vi også undvære Mikkel Damsgaard, Kasper Dolberg, Mathias Jensen og Pierre-Emile Højbjerg.

Se Landskampen Skotland – Danmark: Online Live Streaming & TV

Du kan se landskampen Skotland – Danmark online ved at live streame den hos Discovery+. Vil du se kampen i TV, så kan du gøre det på Kanal 5.