Se Danmark – Færøerne Online: Live Stream til Landskampen

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Danmarks landskamp imod Færøerne Online med Live Streaming! Danmarks 9. kamp i VM-kvalifikationen spilles fredag aften, hvor vi tager imod Færøerne i Parken.

Selvom vi mangler flere offensive profiler, og nok vil spare nogle profiler fra start, så er vi alligevel langt stærkere end Færøerne.

Vi vandt 1-0 på Færøerne efter en sen scoring af Jonas Wind, men det bliver nok noget nemmere hjemme i Parken.

Der er reelt set ikke noget at spille om, da Danmark allerede har kvalificeret sig, mens Færøerne selvfølgelig ikke rigtigt kan nå noget, men vi tror på, at spillerne har masser af motivation.

Færøerne vil nok altid være spændte på sådan en kamp på et fyldt stadion i Danmark, som er blandt de større kampe fordem.

For Danmark handler det både om, at nogle af reserverne skal ind, og gribe muligheden, men så skal vi også fortsætte vores vanvittige stime.

Før fredagens kamp har Danmark vundet otte af otte kampe med en samlet målscore på 27-0 – Færøerne har fire point.

Hjulmand skal ryste posen

Landstræner Kasper Hjulmand har selvfølgelig udtaget den stærkest mulige trup til det danske landshold, som skal møde Færøerne og Skotland i VM-kvalifikationen.

Det er dog langt fra sikkert, at han stiller i den stærkeste opstilling i fredagens hjemmekamp imod Færøerne.

Han kommer nok ikke at skifte 11 mand i forhold til den seneste landskamp, men nok omkring halvdelen af pladserne.

Anders Dreyer ligner en spiller, der kan få debut for det danske A-landshold. Han har været i fantastisk form i denne sæson for Rubin Kazan efter skiftet fra FC Midtjylland.

Derudover kunne der også meget vel blive spilletid til Mohamed Daramy, Jacob Bruun Larsen og Jens Jønsson.

Færøernes profiler spiller i Vejle

Selv vores danske reservespillere, er på kontrakter i store klubber i de store ligaer, men sådan er det selvfølgelig ikke hos Færøerne.

To af de mest profilerede spillere hos Færøerne er Vejle-duoen Hallur Hansson og Viljormur Davidsen, hvilket siger meget om niveauet.

En af deres tre angribere i truppen er Lyngby-reserven Petur Knudsen.

Færøernes nok bedste spillere er Joan Simun Edmundsson, Brandur Hendriksson og Gilli Rolantsson.

Vi bør kunne vinde helt klart over Færøerne, selvom vi sparer nogle af vores bedste spillere til mandagens landskamp imod Skotland på udebane.

Se Danmark – Færøerne: TV & Online Live Stream

Landskampen  Danmark – Færøerne kan ses på Kanal 5 i TV, og du kan live streame kampen på Discovery+.