Danmark – Skotland Live Stream: Se Landskampen Online

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se landskampen Danmark – Skotland Online Live Streaming! Færre og færre fodboldfans vælger at se fodbold i TV, men heldigvis er det blevet meget nemmere at live streame online, og du kan starte med landskampen mellem Danmark og Skotland.

Danmark har fået en helt perfekt start på VM-kvalifikationen med tre sejre i de første tre kampe. Vi har besejret Israel med 2-0, Moldova med 8-0 og senest Østrig med 4-0 på udebane.

Siden da har vi spillet en vild EM-slutrunde, hvor alle følelser kom i spil, men nu gælder det endnu engang kampen om at komme til VM i fodbold i Qatar 2022.

Der er blevet diskuteret meget om VM-slutrunden, som selvfølgelig aldrig skulle være endt i Qatar, men de danske spillere kan ikke gøre så meget andet end at vinde deres kampe.

Danmark er storfavoritter imod Skotland, og alt andet end en dansk sejr vil være meget skuffende.

Danmark møder Skotland i udsolgt Parken

Vi skal nok helt tilbage til firserne for at finde den samme opbakning og støtte til det danske landshold.

Der skulle selvfølgelig en meget grim episode til, men det var lige så meget reaktionen fra de danske spillere og ikke mindst landstræner Kasper Hjulmand, der satte noget i gang hos danskerne.

Derfor har interessen for at se det danske landshold også været helt enorm. Derfor kommer Parken også til at være fyldt til bristepunktet, når kampen sparkes i gang onsdag aften.

Vi har mange gange sat, hvor magisk en atmosfære, der kan være i Parken, når der er fyldt op, og det kan virkelig rykke det danske landshold.

Det kommer nok ikke bag på de skotske spillere, som også har prøvet noget lignende fra britisk fodbold, men der er ingen tvivl om, at det har stor betydning for de danske spillere.

Danmark skal bygge videre på det flotte EM

Efter en meget svær start på EM, så endte det alligevel med at blive ganske flot. Vi nåede semifinalen, som vi tabte knebent imod England på Wembley.

Det danske landshold leverede dog langt mere end man kunne forvente, og selvom det efterhånden er nogle måneder siden, så skal de tage selvtilliden med til de tre VM-kvalifikationskampe imod Skotland, Færøerne og Israel.

Vi har som sagt fået en perfekt start på VM-kvalifikationen med ni point efter tre kampe. Skotland ligger på gruppens andenplads med fem point, og vi kan dermed tage et kæmpe skridt mod VM, hvis vi slår skotterne hjemme i egen hule.

Se Danmark – Skotland: Live Stream Landskampen Online

Hvis du ikke skal se landskampen Danmark – Skotland i TV, så har du muligheden for at live streame kampen online.

Det kan du gøre på Discovery+.