Irland – Danmark live stream: Live Stream Irland – Danmark

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Danmark skal fortsætte den gode start på UEFA Nations League, når de lørdag aften besøger Irland, og du kan selvfølgelig live streame kampen online.

Danmark må undvære Eriksen imod Irland

Lørdag aften står der landskamp på menuen, og du kan selvfølgelig se landskampen Irland – Danmark med live stream og i TV.

Danmarks A-landshold, som heldigvis er blevet enige med DBU om en ny aftale, skal møde Irland på udebane, og det er selvfølgelig en kamp, der vækker gode minder.

For snart et år siden vandt Danmark 5-1 på Aviva Stadium i Dublin, og sikrede dermed VM-kvalifikationen. Det var en fantastisk kamp, men der venter en helt anden opgave denne gang.

Vi spiller vores anden landskamp i Nations League, og en sejr vil sende os klart i spidsen af gruppen, og vi vil sandsynligvis også vinde den, omend der venter to kampe yderligere.

Danmark vandt en sikker 2-0-sejr imod Wales i den første kamp, og det var dejligt at se Danmarks bedste fodboldspillere i aktion i stedet for de 2. divisionsspillere, som spillede landskampen imod Slovakiet.

Danmark må til gengæld undvære den helt store stjerne, Christian Eriksen. Han har fået en skade, som har holdt ham ude for Tottenham, og han kommer heller ikke på banen i den kommende landskamp imod Østrig.

Eriksen har været det centrale punkt på Danmarks landshold siden Åge Hareide tog over, og det bliver interessant at se, hvordan han sætter holdet sammen.

Hvordan stiller Danmark op?

Åge Hareide har været relativt konservativ i forhold til at sætte et hold sammen i sin tid som landstræner. Han er dog tvunget til at ændre en smule grundet den omtalte Eriksen-skade.

Daniel Wass er ikke i truppen selvom han ville være en oplagt afløser for Eriksen, men forholdet til landstræneren og DBU er stadig ikke godt.

Kasper Schmeichel vil selvfølgelig vogte buret, mens Simon Kjær og Mathias Zanka formentlig spiller sammen i det centrale forsvar med Henrik Dalsgaard og Jens Stryger i siderne.

Midtbanen er det store spørgsmål, da Eriksen skal erstattes, og det kunne blive en tre-mands midtbane med Thomas Delaney, Lasse Schøne og Pierre Emile Højbjerg, som endelig er tilbage på landsholdet.

Det er bestemt også en mulighed, at Pione Sisto mister sin startplads, da han har været ringe i det seneste stykke tid, og hans dårlige præstationer under VM hjælper ham umiddelbart heller ikke.

Irland har ikke et skræmmende hold

Irland er væsentligt dårligere stillet denne gang end de var for et år siden til de to playoff-kampe. Flere spillere har sagt stop, og de er tilmed hårdt ramt af skader, så det er slet ikke stjernespillere, de sender på banen imod Danmark.

Den mest kendte og rutinerede spiller hos Irland er Shane Long, som dog ikke er en særligt målfarlig angriber.

Derudover er James McClean nok Irlands stærkeste spiller, men han er langt fra god nok til at gøre det hele på egen hånd.

Bud på kampens resultat

Det ligner en målfattig kamp og tæt kamp. Det skyldes både Irlands måde at spille fodbold på, som er ret defensiv og kedelig, og så Christian Eriksens fravær.

Vi tror på 1-1 efter en fin landskamp. Du kan live streame kampen hos Eurosport Player.