Moldova – Danmark Live Stream: Se Landskampen her!

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Se Moldova – Danmark live stream på nettet!

Lørdag aften spiller Danmark den syvende kamp i VM-kvalifikationen frem mod VM i Qatar i 2022. Vi møder Moldova på udebane, og bør have glimrende muligheder for at sikre vores syvende sejr i syv kampe.

Hvis kampen mellem Skotland og Israel ender uafgjort, så kan vi faktisk allerede sikre vores VM-billet, hvilket i så fald vil være historisk hurtigt for Danmark.

Danmark har spillet helt fantastisk i denne VM-kvalifikation, og selvom landstræner Kasper Hjulmand vil spare nogle profiler, så skal vi bare vinde uden problemer.

Hvad kan Moldova?

Der er nok ikke mange danskere, der har et kendskab til fodbold i Moldova. Det giver egentlig god mening, da Moldova har et meget dårligt landshold, som aldrig rigtigt har præsteret noget.

Moldova kom for nyligt på kortet, da mestrene fra Sheriff Tiraspol besejrede selveste Real Madrid på udebane i Champions League, men det var vel at mærke uden at benytte en eneste spiller fra Moldova.

Kigger man på Moldovas trup, så er der ikke nogle store profiler. Omkring halvdelen af spillerne holder til i hjemlige klubber, mens de andre spreder sig over mindre østeuropæiske klubber.

Deres nok mest talentfulde spiller er venstre back Oleg Reabciuk, som er fast mand i Olympiakos.

På den centrale midtbane finder man Artur Ionita, som ligeledes er fast i Serie B-klubben Benevento.

Moldova er umiddelbart på niveau med Færøerne, som vi faktisk havde problemer med at besejre på udebane.

At vi vandt 8-0 over Moldova på hjemmebane er faktisk ganske vildt – selv af Moldovas standarder, da de ikke plejer at tabe så stort igen.

Anføreren er tilbage fra skadespause

Danmarks anfører Simon Kjær er netop kommet tilbage efter en skadespause på flere uger. Han har været en af Danmarks absolut vigtigste spillere igennem de seneste mange år, men det giver ikke nødvendigvis mening at give ham 90 minutter i Moldova.

Dels fordi, vi har glimrende erstatninger som Premier League-spillerne Joachim Andersen og Jannik Vestergaard, men også fordi der venter en sværere landskamp imod Østrig på tirsdag, og der får vi brug for Simon Kjær.

Vi mangler desværre stadig Barcelona-spilleren Martin Braithwaite og Superliga-stjernen Rasmus Falk, men vi har til gengæld også fået Kasper Dolberg tilbage.

Danmark kommer sandsynligvis til at starte med Andreas Skov Olsen, Kasper Dolberg og Yussuf Poulsen som de forreste tre spillere.

Se Landskampen Moldova – Danmark: Live Streaming & TV

Discovery har rettighederne til at vise landskampen Moldova – Danmark.

Derfor kan du live streame landskampen på streaming-tjeneste Discovery+, og hvis du hellere vil se fodbold i TV, så skal du slå ind på Kanal 5.