Se Danmark – Israel Live: TV & Online Live Streaming

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream landskampen Danmark – Israel online! Danmark spiller den tredje landskamp på seks dage, når vi tirsdag aften tager imod Israel i VM-kvalifikationen.

Vi er godt på vej til VM, og kan tage endnu et stort skridt, hvis vi formår at slå Israel. Danmark og Israel har allerede mødt hinanden en enkelt gang

Det er 10. gang, at Danmark og Israel mødes i en officiel landskamp. Første gang var tilbage i 1964, hvor vi vandt 1-0, og vi har faktisk vundet otte af de ni kampe imod dem.

Udsolgt Parken til Danmark – Israel

Da Danmark og Israel mødtes for et halvt års tid siden var der flere tusinde tilskuere på Bloomfield Stadium, og på daværende tidspunkt var det helt fantastisk.

Vi havde desværre vænnet os til tomme tribuner, men der er heldigvis sket meget siden da. Det varierer selvfølgelig fra land til land, men i Danmark har vi netop sagt farvel til de sidste stadionrestriktioner, og så må vi håbe, at det fortsætter sådan.

Opbakningen til det danske landshold har været helt fantastisk siden EM-slutrunden, og billetterne til Danmarks landskampe er blevet revet væk.

Der kommer slet ikke til at være nogle tomme sæder i Parken, hvilket også var tilfældet, da vi tog imod Skotland for seks dage siden.

Der er ingen tvivl om, hvor stor betydning, det har for de danske spillere med så mange fans i ryggen.

De har selv fortalt det gentagende gange, og det er med til at forbedre deres præstationer.

Danske angribere er klar til landskampen

Kasper Dolberg og Martin Braithwaite mødte begge ind i lejren med mindre skader. Det blev vurderet, at de kunne spille en rolle imod Israel, hvorfor de ikke rejste hjem.

Derfor må vi også formode, at de begge kommer på banen i tirsdagens landskamp, og det er helt klart store forstærkninger.

Martin Braithwaite er endt i en fantastisk situation på grund af Barcelonas elendige ageren over de senere år.

Han er blevet fast mand i en af verdens største klubber, og han ligner en spiller, der kun bliver bedre med alderen.

Kasper Dolberg mangler stadig sit helt store internationale gennembrud, men han har været giftig i de første Ligue 1-kampe i Nice, og han kunne meget skifte til en større adresse i næste sæson.

Se Danmark – Israel: Live Stream & TV

Landskampen mellem Danmark og Israel kan live streames online på Discovery+. Vil du se fodbold i TV, så finder du kampen på Kanal 5.