Se Landskampen Belgien – Danmark Online Live Streaming


Hæv din indbetaling når som helst

1. Gå til bet365 bet365
2. Opret din konto Opret en konto og stream fodbold live
3. Se fodbold live Se fodbold live

VIGTIG MEDDELELSE – Sesportonline.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 for at kunne se en bestemt begivenhed anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed fra landet, du befinder dig. Du finder bet365’s kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os.

Annonce | 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer | Bemærk at udvalget af live streams kan variere imellem lande | IP restriktioner kan gælde | tjek med udbyderen.

Live stream landskampen Belgien – Danmark direkte på nettet med mobil, tablet eller PC. Onsdag aften spiller Danmark landskamp på udebane imod Belgien, og du kan se hele kampen med online live streaming.

Belgien og Danmark spiller en direkte kamp om at vinde Nations League-gruppen. Umiddelbart er det ikke så betydningsfuldt, da begge mandskaber allerede har kvalificeret sig til den kommende EM-slutrunde.

Alligevel vil det være en stor milepæl for Danmark. Vi rykkede op fra B-ligaen efter puljesejr imod Wales og Irland, hvilket vi vel også forventede.

Nu er vi så i gruppe med Island, England og Belgien. Island har allerede vist, at de slet ikke hører til blandt Europas bedste landshold.

Efter søndagens resultater står det også klart, at det kun er Danmark og Belgien, som kan vinde gruppen.

Der er ingen tvivl om, at Belgien har det stærkeste hold, men vi har tidligere overrasket imod gode modstandere.

Belgien kommer med alle superstjernerne

Belgien ligger fortsat nummer 1 på verdensranglisten. Selvom listen ikke altid er et udtryk for et holds niveau, så er det egentlig fortjent, at Belgien vurderes som verdens bedste landshold.

Selvom mange af spillerne har haft et vanvittigt program, så forventes det ikke, at landstræner Roberto Martinez sparer sine superstjerner.

I søndags mødte Belgien England på hjemmebane, og her stillede de skræmmende stærkt op.

De danske spillere kan i hvert fald godt forvente hård modstand. Vi forventer en startopstilling som ser nogenlunde sådan ud:

Thibaut Courtois

Toby Alderweireld – Jason Denayer – Jan Vertonghen

Thomas Meunier – Axel Witsel – Youri Tielemans – Eden Hazard

Dries Mertens – Kevin De Bruyne

Romelu Lukaku

Der er dog stor forskel på Belgiens 11 stærkeste spillere og deres reserver.

Danmark er tæt på stærkeste opstilling

Kasper Hjulmand har haft enorme udfordringer med at sætte sit hold i denne corona-prægede landskampspause.

I venskabskampen imod Sverige måtte vi undvære over 25 spillere, mens tallet var lidt lavere i den efterfølgende landskamp imod Island.

Nu er vi meget tæt på stærkest mulige startopstilling, og den kunne meget vel se sådan ud:

Kasper Schmeichel

Henrik Dalsgaard – Simon Kjær – Andreas Christensen – Daniel Wass

Thomas Delaney – Pierre-Emile Højbjerg – Christian Eriksen

Yussuf Poulsen – Martin Braithwaite – Pione Sisto

Se Danmark – Belgien: Live Stream Landskamp

Landskampen mellem Danmark og Belgien vises på Kanal 5 i dit TV. Vil du hellere live streame landskampen online, så kan du se den med Eurosport Player.

Kom så Danmark!